CHP Milletvekilleri Hülya Güven ve Sedef Küçük Nevşehir'de - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekilleri Hülya Güven ve Sedef Küçük Nevşehir'de

CHP Milletvekilleri Hülya Güven ve Sedef Küçük Nevşehir\'de

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof.Dr.Hülya Güven ve İstanbul Milletvekili Sedef Küçük Nevşehir'de partililerle bir araya geldi.

09.07.2012 16:48

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven ve İstanbul Milletvekili Sedef Küçük Nevşehir'de partililerle bir araya geldi.

Gülşehir ilçesindeki yeni parti binasının açılışına katılmak üzere Nevşehir'e gelen CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven ve İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, CHP Nevşehir İl Başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Burada konuşan CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven, yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını ve partilerinin bu seçimlerden güçlenerek çıkması için yoğun bir çaba gösterdiklerini kaydetti. CHP olarak en büyük eksikliklerinin halkın kendilerini tanımaması ve bu nedenle güven duymaması olduğunu ifade eden Prof. Dr. Hülya Güven, Nevşehir Belediye Başkanlığına CHP olarak talip olduklarını vurguladı. Güven, "Nevşehir'in sorunlarını biliyoruz ve bunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki süreç az. Şaka maka derken yerel seçimlere 1 yıl kaldı. Yerel seçimlerin öne alınma ihtimali var ve bizim her zaman için bu seçimlere hazır olmamız lazım. Artık bizim hedefe kilitlenip Nevşehir Belediye Başkanlığını almamız lazım. Bunun için ne yapmamız gerekiyorsa el birliği ile yapacağız. İyi adaylar çıkardığımız zaman bunda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bizim CHP olarak projelerimizi, yapmak istediklerimizi çok iyi vatandaşa anlatmamız lazım. Bunu hep birlikte ev ev gezerek yapacağız. Biz kendimizi tanıtacağız. Bizim eksiğimiz halkın bizi tanımamaları ve güven duymamaları. Bu da bizi tanımamalarından kaynaklanıyor." dedi.

CHP İzmir Milletvekili Sedef Küçük ise, "Son 10 yıldır ülkemizin üzerine çöken karanlık zihniyeti hepimiz biliyoruz. Hepimiz ne kadar çaba sarf etmemiz gerektiğinin de farkındayız. CHP'liler olarak el ele, gönül gönüle verdiğimiz takdirde başaramayacağımız hiç bir şey yoktur. Yeter ki inanalım. Bunu yaparken de tabi ki CHP kimliği ile hareket eden herkesi ve her düşünceyi kucaklayarak sen ben demeyerek, iş sahibiyle işsiziyle, örtüneniyle örtünmeyeniyle herkesi kucaklamalı ve bu karanlık zihniyete karşı mücadeleye devam etmeliyiz. İnşallah biz kazanacağız." diye konuştu.

Basın toplantısının ardından CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, her iki milletvekiline Avanos ilçesinde yapılmış olan çini tabak hediye etti.

CHP'li milletvekilleri daha sonra parti üyeleri ile bir araya gelerek yerel seçimler öncesinde nasıl bir çalışma yapacaklarını aktardı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekilleri Hülya Güven ve Sedef Küçük Nevşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement