CHP Milletvekili Adayları Gümüşova'da - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Adayları Gümüşova'da

CHP Milletvekili Adayları Gümüşova\'da

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe örgütü Düzce’nin Gümüşova ilçesinde aday tanıtımı yaptı mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

26.10.2015 16:08

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe örgütü Düzce'nin Gümüşova ilçesinde aday tanıtımı yaptı mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

CHP Düzce Milletvekili adayları Zafer Teber ve Abdullah Şahin muhtarlarla gerçekleştirdikleri buluşmalarında ülke gündemine değinirken CHP iktidarında geleceğin Türkiye'sinin nasıl şekilleneceğine vurgu yaptılar.

Muhtarlara seslenen Zafer Teber "Türkiye bir dönüm noktasında. Ülkemiz 1 Kasım 2015 Genel Seçimi'ne doğru yol alırken Türkiye'nin sorunları giderek büyüyor. Toplumsal hayatımızın nerdeyse her alanında bir buhran yaşanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi bu buhranların temelinde yatan beş önemli sorunu çözme ve ülkemizi istikrara, barışa ve refaha kavuşturma sözü veriyor. Mezhepçilik, maceraperestlik, kabadayılık tuzaklarına düşmüş olan dış politika, dost değil, düşmanlar yaratıyor. Türkiye bölgesinde bir istikrarsızlık kaynağı haline geliyor. Ülkemiz, doğmasında ve derinleşmesinde iktidar partisinin payı olan uluslararası krizlerin, siyasi, ekonomik ve insani yansımaları ile boğuşuyor. Ben memleketime olan borcumu ödemeye geldim. İlkelerim için aday oldum, bir kez deneyin Düzce'yi layığı ile yöneteceğime söz veriyorum" dedi.

Ardından tüm teşkilat üyeleri mahalle mahalle gezerek esnafları ziyaret ederek oylarına talip oldular. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Adayları Gümüşova'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement