CHP'liler Simav'da Moral Buldu - Son Dakika
Yerel

CHP'liler Simav'da Moral Buldu

CHP\'liler Simav\'da Moral Buldu

Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez tarafından atanan Mehmet Uzun başkanlığındaki 4 kişilik CHP Simav İlçe Teşkilatı, Belediye Yukarı Düğün Salonunda partililere “Barış, Dayanışma ve Emek” yemeği düzenledi.

20.06.2014 11:40

Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez tarafından atanan Mehmet Uzun başkanlığındaki 4 kişilik CHP Simav İlçe Teşkilatı, Belediye Yukarı Düğün Salonunda partililere "Barış, Dayanışma ve Emek" yemeği düzenledi.

Kusursuz bir organizasyonla gerçekleşen yemekli toplantıya 22 Haziran 2014 Pazar günü Kütahya'da yapılacak il başkanlığına yarışını önde bitirmeyi hedefleyen 5 aday ile birlikte Bin 500 dolayında partili de katılarak destek verdi.

Yaklaşık 4 saat devam eden "Barış Dayanışma ve Emek" Toplantısında CHP Simav İlçe Teşkilatı partiye emeği geçenlere plaket takdim ederek onurlandırırken, değişik partilerden CHP'ye katılan 20 kişiye İl Başkan adayları rozet taktı.

22 Haziran'da Kütahya'da yapılacak CHP İl Başkanlığı seçimi için adaylığını açıklayan İbrahim Öztürk, Ali Öz, Mehmet Akif Gül, Zeliha Aksaz Şahbaz ile Şeref Han Salonda hazır bulunan Bin 500 dolayındaki partililere kendini tanıtırken ileriye dönük projelerini anlattı.

CHP Simav İlçe Başkanı Mehmet Uzun, teşkilat olarak düzenledikleri Barış, Dayanışma ve Emek Yemeğine katılan coşkulu kalabalığa teşekkür etti. Uzun, hem kendilerinin hem de Kütahya İl Başkan adaylarının seçim öncesi moral bulduklarını söyledi.

Yemekli toplantıya Kütahya'nın Şaphane İlçe Belediye Başkanı CHP'li Rasim Daşhan ile Simav'ın Demirciköy belde belediye Başkanı CHP'li Turan Sümer'de katılarak destek verdi. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'liler Simav'da Moral Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement