CHP'li Salih Erkek: "Necip Kalkan Beni Zorlayamaz" - Son Dakika
Yerel

CHP'li Salih Erkek: "Necip Kalkan Beni Zorlayamaz"

CHP\'li Salih Erkek: "Necip Kalkan Beni Zorlayamaz"

"Karabağlar Sevdamdır" sloganıyla yola çıkan ve Karabağlar halkından tam destek alan Salih Erkek toplantılarına adeta aday olmuş gibi devam ediyor.

24.01.2014 15:55

"Karabağlar Sevdamdır" sloganıyla yola çıkan ve Karabağlar halkından tam destek alan Salih Erkek toplantılarına adeta aday olmuş gibi devam ediyor. Halktan yana teveccüh gören Salih Erkek Karabağlar halkının sorunlarını yakından bildiğini, başkanlık döneminde sorunları olanca hızıyla gidereceğini, Kadifekale'den Uzundere TOKİ Konutları'na taşınan vatandaşların da kaliteli yaşam standardına erişmesi adına çok çalışacağını söyledi.

Şahsı haricinde hiç kimseden destek alamayan TOKİ sakinlerine yıllardır sahip çıktığından dolayı onlarında kendisine bu süreçte sahip çıktıkları için TOKİ sakinlerinin gönlünde ayrı yeri olduğunu, yatay ile dikeyde oturan vatandaşların bir bütünlük içinde ve kardeşçe yaşamalarını sağlamak istediğini, sınıf ayrımı yapmaksızın her kesime hizmetin en iyisini götüreceklerini ifade eden Erkek, AK Parti Karabağlar adayı Necip Kalkan'ın bu yarışta kendisini zorlayıp zorlamayacağı konusunda, "Kesinlikle beni zorlayamaz. Sayın Kalkan iyi dostumdur. Kendisini severim. 10 yıl kendisiyle yöneticilik yaptık, bu zamana kadar birbirimize rakip olmadık; lakin ne hikmetse bunca ilçe dururken AK Parti onu Karabağlar'dan aday gösterdi. Partim şahsımı aday gösterirse karşımda hiç şansı olmaz, olamaz. Kendileri şahsımı çok iyi tanır, halk tarafından nasıl sevildiğimi, halka nasıl hizmet verdiğimi en iyi bilenlerden biridir. Önümüzdeki süreçte de göreceğiz. Kendilerine başarılar diliyorum. Amaç halka hizmettir, niyeti iyi olan kazansın" DEDİ. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Salih Erkek: 'Necip Kalkan Beni Zorlayamaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement