CHP'li Salih Erkek, Hemşehrileriyle İç İçe - Son Dakika
Yerel

CHP'li Salih Erkek, Hemşehrileriyle İç İçe

CHP\'li Salih Erkek, Hemşehrileriyle İç İçe

CHP'nin Karabağlar Belediye Başkan aday adaylarından Salih Erkek, hemşehrilerini kırmayarak açılışlara da katılıyor."Karabağlar Sevdamdır" diyerek yola çıkan Erkek, bir inşaat emlak bürosunun açılışında ilgi ile karşılandı.
Karabağlar'ın...

11.11.2013 17:29

CHP'nin Karabağlar Belediye Başkan aday adaylarından Salih Erkek, hemşehrilerini kırmayarak açılışlara da katılıyor. "Karabağlar Sevdamdır" diyerek yola çıkan Erkek, bir inşaat emlak bürosunun açılışında ilgi ile karşılandı.

Karabağlar'ın bugünkünden daha çok güzel şeylere layık olduğunu ifade eden Erkek, "Yıllarca Karabağlar'a verdiğimiz hizmetlerin semeresini bugün görüyoruz. Hemşehrilerimiz bizi açılışlarına, toplantılarına çağırıyorlar. Biz de davetlere icabet ediyoruz. Zira etmek zorundayız. Ne diyoruz Karabağlar sevdam diyoruz. Bunun gereği, hem ilçemizin her karış toprağını, hem de insanlarını çok seviyoruz. İnşallah bize görev verilirse o zaman hizmet nasıl yapılır bunu herkese göstereceğiz." dedi.

Erkek, inşaat emlak bürosunun ortakları Netice Güneş ve Bengin Ogur'dan konut satın alacak ve kiralayacak kişilere sıcak davranmaları ve yardımcı olmaları konusunda söz aldı ve "Hayırlı olsun" dilekleriyle ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Salih Erkek, Hemşehrileriyle İç İçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement