CHP'li Milletvekili Eşlerinden Başkan Yaşar'a Destek - Son Dakika
Yerel

CHP'li Milletvekili Eşlerinden Başkan Yaşar'a Destek

CHP\'li Milletvekili Eşlerinden Başkan Yaşar\'a Destek

CHP'li milletvekillerinin eşleri, Belediyeler Yasası ile hizmet alanı daraltılan Yenimahalle Belediyesi'ne destek amaçlı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti.

16.11.2012 13:59

CHP'li milletvekillerinin eşleri, Belediyeler Yasası ile hizmet alanı daraltılan Yenimahalle Belediyesi'ne destek amaçlı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ndeki makamında ziyaret eden CHP'li milletvekillerinin eşleri, Belediyeler Yasası ile hizmet alanı daraltılan Yenimahalle Belediyesi'ne destek verdi. Aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata, Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş, Ankara Milletvekili Levent Gök'ün ve çok sayıda milletvekili eşlerinin bulunduğu grup, Belediyeler Yasası'nı eleştirerek, Yaşar'ın yanında olduklarını bildirdi.

"AİLEMİZİN BÜYÜK BİR PARÇASI BİZDEN KOPARILDI"

Bu yasanın bir gece yarısı oldubittiye getirildiğini savunan vekil eşleri, Yaşar'ın yasal yollara başvurması gerektiğini dile getirdi. Alınan karar ile özellikle Çayyolu sakinlerinin olumsuz etkileneceğinden endişe duyduğunu belirten Yaşar, "Üzüldüğüm nokta, siyasi kayba uğruyor olmak değil; beni asıl üzen halkın bu yeni düzenlemeden olumsuz etkilenecek olmasıdır. Ben ve ekibim göreve geldiğimiz günden itibaren Yenimahalle'nin her bölgesine eşit hizmet götürmek ve herkesi kucaklamak için çalıştık. Bu anlamda Yenimahalle olarak huzur içinde yaşayan kocaman bir aile olmayı başardık. Yenimahalle'nin her bölgesine eşit hizmet götürmek amacıyla altyapımızı oluşturduk, yatırım yaptık. Şimdi ailemizin büyük bir parçası bizden koparıldı" dedi.

Yaşar, milletvekili eşlerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, alınan kararın ardından toplumun her kesiminden ve özellikle Çayyolu bölgesinden tepki ve destek mesajları aldığını belirtti. Yaşar, "Halka rağmen yasa yapmak, karar almak demokratik bir uygulama değildir. Böyle bir talep yoksa neden böyle bir karar alınır? Altında yatan nedenler nelerdir, düşünmek lazım" açıklamasında bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Milletvekili Eşlerinden Başkan Yaşar'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement