CHP'li Erkut: "Nazilli, Aydın Büyükşehir'in Doğu Merkezi Olacak" - Son Dakika
Yerel

CHP'li Erkut: "Nazilli, Aydın Büyükşehir'in Doğu Merkezi Olacak"

CHP\'li Erkut: "Nazilli, Aydın Büyükşehir\'in Doğu Merkezi Olacak"

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, Nazilli’de bugüne kadar görev yapmış tüm belediye başkanlarının ayrı bir değere sahip olduklarını belirterek, “Nazilli’ye kim bir taş koyduysa ona saygımız var. Ancak biz Nazilli için daha iyisini yapabilecek birikim ve güce sahibiz” dedi.

04.01.2014 11:54

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, Nazilli'de bugüne kadar görev yapmış tüm belediye başkanlarının ayrı bir değere sahip olduklarını belirterek, "Nazilli'ye kim bir taş koyduysa ona saygımız var. Ancak biz Nazilli için daha iyisini yapabilecek birikim ve güce sahibiz" dedi.

Nazilli ile Nazilli insanının arasında bir kopukluk olduğuna dikkat çeken Dr. Ferda Çağlar Erkut, "Biz kent ile kent insanı arasındaki uyumu yakalamak istiyoruz. Köylerimize kentteki her türlü hizmeti götürürken, Nazilli ve beldelerde de şehir içlerini başta engelliler, yaşlılar, çocuklar ve kadınların daha rahat kullanabileceği şekilde dizayn edeceğiz. Ulaşım planları, sosyo-kültürel hizmetler ve klasik belediye hizmetlerinin tamamı Nazillili hemşerilerimin yaşam konforunu artıracak şekilde planlanacak" dedi.

Nazilli'de kıran-kırana bir seçim yarışı beklediğini ifade eden Erkut, "Yapılan anketler Nazilli'de kıran kırana bir yarış olacağını gösteriyor. 2011 seçimlerinde CHP Nazilli'de birinci partiydi. Anketlerde şahsıma gösterilen teveccüh ile birlikte bu seçimin galibinin biz olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'nun sadece Aydın merkezde değil, Aydın genelinde çok sevilen bir belediye başkanı olduğunu kaydeden Dr. Ferda Çağlar Erkut, "Özlem hanımın Aydın için büyük şans olduğunu düşünüyorum. Adaylığı çok önce açıklandığı için büyükşehir için ciddi bir hazırlık yaptı, tüm projelerini hazırladı. Aydın'ın tüm ilçelerinde olduğu gibi Nazilli için de ciddi ve mega projeler hazırlamış durumdadır" ifade etti.

'NAZİLLİ, AYDIN BÜYÜKŞEHİR'İN DOĞU MERKEZİ OLACAK'

Nazilli'nin tüm Türkiye'de bilinen bir değer olduğunu hatırlatan Erkut, şunları söyledi: "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ile Nazilli Belediye Başkanı'nın uyumunun Nazilli için önemine dikkat çekmek istiyorum. Nazilli, Aydın Büyükşehir'in doğu merkezi olacak. Büyükşehir ile birlikte Nazilli şu an bulunduğundan çok daha farklı bir yere dönüşecek. Bunu da Özlem Başkan ile birlikte, el-ele, omuz-omuza uyum içinde yapacağız. Bu uyumun Nazilli'ye çok şey katacağına inanıyorum. Nazilli, tüm Türkiye'de bilinen bir değer. Biz o değeri, sanatsal, sosyal, kültürel, ve ekonomik açıdan tekrar en üst seviyeye çıkaracağız" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Erkut: 'Nazilli, Aydın Büyükşehir'in Doğu Merkezi Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement