CHP'li Erkek, Mahalle Turlarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

CHP'li Erkek, Mahalle Turlarına Devam Ediyor

CHP\'li Erkek, Mahalle Turlarına Devam Ediyor

"Karabağlar Sevdamdır" diyerek yola çıkan CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, mahalleleri tek tek dolaşıyor, hemşehrilerinin sorunlarını dinliyor.
Cennetoğlu Mahallesi sakinleri tarafından davet edilen Erkek, iki saat...

25.11.2013 16:14

"Karabağlar Sevdamdır" diyerek yola çıkan CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Salih Erkek, mahalleleri tek tek dolaşıyor, hemşehrilerinin sorunlarını dinliyor.

Cennetoğlu Mahallesi sakinleri tarafından davet edilen Erkek, iki saat boyunca halkın sorunlarını bir bir dinledi, ilk sözü kadınlara verdi. Kadınlar mahallenin eğitim sorunundan, uyuşturucu belasına, kentsel dönüşümden spor kulübünün durumuna herşeyi Salih Erkek'e anlatırken, deneyimli siyasetçi, yaptığı açıklamalarla yüreklere su serpti.

Erkek, Kentsel Dönüşüm hariç bu sorunların tümünü bir aylık sürede çözebileceğini ifade ederek, "Bir ay içinde tüm sorunları işinin ehli ekibimle çözerim. Kentsel Dönüşüme gelince Karabağlar

halkının istekleri doğrultusunda olacak asla halk mağdur olmayacak. Her zaman söylediğim gibi yatay değil dikey yani gökler bizimdir. Yatay yapı sosyal donatımı, yeşili öldürür. Dikey yapı sosyal donatım, yeşil alanlar ve sizlerin zenginliği olur." dedi.

Erkek'in bu sözlerine mahalle sakinlerinden tam destek gelirken, "CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu seni aday göstersin hepimiz seninleyiz" dediler. Erkek, mahalle sakinleriyle vedalaşarak mutlu bir şekilde ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Erkek, Mahalle Turlarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement