CHP İl Başkanı Göktaş'ın Polis Haftası Mesajı - Son Dakika
Yerel

CHP İl Başkanı Göktaş'ın Polis Haftası Mesajı

CHP İl Başkanı Göktaş\'ın Polis Haftası Mesajı

CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, Türk polisinin özverili çalışmalarının toplumun tüm kesimlerinden takdir topladığını söyledi.

10.04.2013 09:36  Güncelleme: 09:43

CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, Türk polisinin özverili çalışmalarının toplumun tüm kesimlerinden takdir topladığını söyledi.

Göktürk, Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türk polisinin çok zor şartlarda ve medeni haklardan yoksun bir şekilde yaptığı özverili çalışmaların tüm kesimler tarafından takdir edildiğini belirtti. Türk polisinin halkının yanında, hukukun üstünlüğünü esas alarak her şeye rağmen hakkı ve hakkaniyeti göstererek görev yapmaya çalıştığını bilmenin herkesi rahatlattığını ifade eden Göktaş: "Özellikle geçmişten gelen çalışma deneyimi ve azmi taşıyan değerli üyelerinin olduğunu bilmek bizlerin geleceğe olan güvenini tazelemektedir. Son zamanlarda sevgili üyelerinin sendika kurma çalışmalarını ve uygar toplumlardaki meslektaşlarının haklarına sahip olma istediklerini en içten duygularımızla destekliyor ve tüm çalışanlarının emeklerini saygıyla selamlıyorum" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İl Başkanı Göktaş'ın Polis Haftası Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement