CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ve CHP Yönetiminden Tekirdağ Belediyesi' Ne... - Son Dakika
Yerel

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ve CHP Yönetiminden Tekirdağ Belediyesi' Ne...

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ve CHP Yönetiminden Tekirdağ Belediyesi\' Ne...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ile CHP İl Yönetimi ve İlçe Yönetimi Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı makamında ziyaret etti.

10.02.2014 13:59

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ile CHP İl Yönetimi ve İlçe Yönetimi Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat ve CHP il ve ilçe yönetimi katıldı. Adaylık sürecinde Başkan Dalgıç ile her zaman hep beraber olduklarını dile getiren Kadir Albayrak, "Bundan sonra da sayın başkan ile birlikteyiz. Başkan Dalgıç'a şimdiye kadar Tekirdağ'a yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Dalgıç da, Kadir Albayrak'ı tebrik ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ve CHP Yönetiminden Tekirdağ Belediyesi' Ne... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement