Ceyhan'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Ceyhan'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92. Yıl Dönümü

Ceyhan\'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92. Yıl Dönümü

Ceyhan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü törenle kutlandı.

06.01.2014 13:55

Ceyhan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende, Kaymakam Gürbüz Karakuş, Garnizon Komutanı Albay Ümit Şener ve Ceyhan Belediye Başkan Vekili Gürsel Aktaş tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Çukurova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatih Sansar, günün anlam ve önemi ile ilgili tarihi bilgiler verilirken, öğrenciler tarafından kurtuluş konulu şiir ve kompozisyonlar okundu.

Ceyhan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle okullar arasında düzenlenen koşularda dereceye giren öğrencilere ödüllerini AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ve Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş verdi. Ceyhan Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Mehter Takımı'nın gösterileri vatandaşlar tarafından beğeniyle izlenirken, tören, halk oyunları ekibinin gösterisi ile sona erdi.

Törene AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ceyhan Garnizon Komutanı Albay Ümit Şener, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Gürsel Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdal Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Celal Özcan ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ceyhan'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement