Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Lise Öğrencileriyle İftar Yaptı - Son Dakika
Yerel

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Lise Öğrencileriyle İftar Yaptı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Lise Öğrencileriyle İftar Yaptı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Şaban Üçgül ve Kardeşleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle iftar programında bir araya geldi. İftar sonrası ise Ceyhanlı kadınlarla buluştu.

20.03.2024 11:24  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, sosyal medyadan kendisine ulaşan lise öğrencilerinin isteğini geri çevirmedi. Başkan Erdem, düzenlediği iftar programında Şaban Üçgül ve Kardeşleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile bir araya geldi.

Şaban Üçgül ve Kardeşleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ricasını kırmayan Başkan Erdem, iftar sofrasında öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Erdem, "Birlikte geçirdiğimiz bu güzel vakit için tüm komşularımıza teşekkür ederim" dedi.

KADINLARLA BULUŞTU

İftar sonrası da Ceyhanlı kadınlarla buluşan Başkan Hülya Erdem, "Çayımız kadar demli sohbetlerle bir arada güzel bir akşam geçirdik. Biz birlikte güçlüyüz, Ceyhan'ım" diye konuştu.

Ramazan bereketinin tüm sofraları şenlendirmesini, huzur, barış ve dostluğun egemen olmasını dileyen Başkan Hülya Erdem, tüm hemşehrilerine 'Hayırlı Ramazanlar' temennisinde bulundu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Lise Öğrencileriyle İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement