Ceyhan Belediye Başkanı Erdem'den İlçenin Osmaniye'ye Bağlanacağı Yönündeki İddialara Yanıt: "Adana'dan Vazgeçmiyoruz, Vazgeçiremezler" - Son Dakika
Yerel

Ceyhan Belediye Başkanı Erdem'den İlçenin Osmaniye'ye Bağlanacağı Yönündeki İddialara Yanıt: "Adana'dan Vazgeçmiyoruz, Vazgeçiremezler"

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’ın Osmaniye’ye bağlanacağı yönündeki iddialara “Adana’dan vazgeçmiyoruz, vazgeçiremezler” diye yanıt verdi. Ceyhan’ın başka bir şehre bağlanmasına izin vermeyeceklerini söyleyen Erdem, “Ceyhan ve Adana bir aşktır” dedi.

01.11.2022 11:53  Güncelleme: 16:43

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan'ın Osmaniye'ye bağlanacağı yönündeki iddialara " Adana'dan vazgeçmiyoruz, vazgeçiremezler" diye yanıt verdi. Ceyhan'ın başka bir şehre bağlanmasına izin vermeyeceklerini söyleyen Erdem, "Ceyhan ve Adana bir aşktır" dedi.

Cumhuriyetin 99. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Mehmet Erdem konserinde Ceyhanlılar'a seslenen Belediye Başkanı Hülya Erdem, Yumurtalık ve Ceyhan'ın Osmaniye'ye bağlanacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı.

"İZİN VERMEYECEĞİZ"

Ceyhan ve Yumurtalık'ın birbirini tamamlayan bir enerji bölgesi olduğuna dikkat çeken Başkan Hülya Erdem, "Petrokimya Tesisi temeli atıldı. Organize Sanayi Bölgesi yapıldı. Yatırımlar gelmeye başladı. Ceyhan'ın işsizlik sorununun çözülmesini  umut ediyoruz. Ceyhan ve Yumurtalık'ın başka bir ile bağlanmasına asla izin vermeyeceğiz. Ceyhanlı Ceyhanına sahip çık" dedi.

Ceyhan ve Yumurtalık'ın Adana'dan başka bir yere gidemeyeceğini kaydeden Başkan Erdem, "Sivil toplum kuruluşları, odalar, siyasi partiler ve Ceyhan halkının Ceyhanımıza sahip çıkması çağrısında bulunuyorum. Adana'dan vazgeçmeyeceğiz, vazgeçiremezler. Ceyhanlıyız, Adanalıyız, Allahın adamıyız. Ceyhan ve Adana bir aşktır" diye konuştu.

İKİNCİ YÜZYILDA YEPYENİ PROJELER

Konser öncesi Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Ceyhan Belediyesi bünyesinde gerçekleştirecekleri projeleri de açıklayan Başkan Erdem, Namık Kemal Mahallesi'nde amfi tiyatrosu bulunacak Kültür ve Sanat Meydanı, Yılankale'ye seyir tepeleri, cafeler yapacaklarını, tüm Türkiye'yi Yılankale'ye bekleyeceklerini söyledi.

Yarsuvat Mahallesi'nde kadınlar, gençler için çok amaçlı kültür merkezi, Cumhuriyet Mahallesi'nde Bisiklet Evi'ni hayata geçireceklerini dile getiren Başkan Erdem, belediyenin işleteceği Yaşar Kemal Gençlik ve Kadın Yaşam Merkezi'nin de Ceyhan halkı için hizmete sunulacağını kaydetti.

Başkan Erdem, "Yılankale'den Ceyhan ve Adana'yı seyretme imkanı olacak. Kadınlar, gençler, çocuklar yaşam merkezinden, bisiklet evinden faydalanacak. Büyük üstad Yaşar Kemal'in adını taşıyan Gençlik ve Kadın Yaşam Merkezimiz tamamlandığında ilçemize sosyokültürel alanda bir çok fayda sağlayacak. Ceyhanlılara şimdiden hayırlı olsun" dedi.

"DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Ceyhan için daha çok çalışacaklarını vurgulayan Başkan Erdem, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Çok yaşa Cumhuriyet. Sizi seviyorum Ceyhan. Kanımızın son damlasına kadar Ceyhan için çalışmaya devam edeceğiz. Hiç kimse de engel olamayacak" diye konuştu.

Konserin ardından sanatçı Mehmet Erdem'e çiçek sunup Ceyhan Belediyesi Kadın Eli Birimi'nin el emeği göz nuru hediyelik eşyalarından takdim eden Başkan Hülya Erdem, etkinliklere katılan binlerce Ceyhanlı'ya bir kez daha teşekkür etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Erdem\'den İlçenin Osmaniye\'ye Bağlanacağı Yönündeki İddialara Yanıt: "Adana\'dan Vazgeçmiyoruz, Vazgeçiremezler"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ceyhan Belediye Başkanı Erdem'den İlçenin Osmaniye'ye Bağlanacağı Yönündeki İddialara Yanıt: 'Adana'dan Vazgeçmiyoruz, Vazgeçiremezler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement