Çeşme'de Etkili Dolu Yağışı - Son Dakika
Yerel

Çeşme'de Etkili Dolu Yağışı

Çeşme\'de Etkili Dolu Yağışı

İzmir'in Çeşme ilçesinde sabah erken saatlerde fırtına ile dolu yağışı etkili oldu. Dolu nedeniyle yollarda trafik aksarken, Çeşme’nin ünlü Ilıca plajı da beyaza büründü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Nisan'da bu görüntüler... İklim krizi kapımızda değil hayatımızda" dedi.

06.04.2023 10:33  Güncelleme: 10:39

İzmir'in Çeşme ilçesinde sabah erken saatlerde fırtına ile dolu yağışı etkili oldu. Dolu nedeniyle yollarda trafik aksarken, Çeşme'nin ünlü Ilıca plajı da beyaza büründü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Nisan'da bu görüntüler... İklim krizi kapımızda değil hayatımızda" dedi.

Çeşme'de sağanak yağmurun ardından başlayan dolu yağışı ilçe halkına zor anlar yaşattı. Dolu nedeniyle trafikte aksamalar yaşanırken, ekipler yolları açmak için müdahale etti. Çeşme'nin dünyaca ünlü Ilıca Plajı da beyaza büründü.

"İKLİM KRİZİ KAPIMIZDA DEĞİL HAYATIMIZDA"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Çeşme'nin Germiyan-Ildırı-Ilıca bölgesinde fırtına, dolu ve karın etkili olduğu bir afet yaşadık. İtfaiyemiz yolda kalan araçlara, çatı uçması, sundurma çökmesi gibi olumsuzluklara anında müdahale etti. Nisan'da bu görüntüler... İklim krizi kapımızda değil hayatımızda" ifadelerini kullandı.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran da sabah saatlerinde başlayan ve şiddetini artıran dolu nedeni ile ulaşımda aksaklıklar yaşandığını belirterek yurttaşları trafikte dikkatli olmaları konusunda uyardı. Oran, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Sabah saatlerinde başlayan ve şiddetini arttıran dolu nedeni ile ulaşımda bir takım aksaklıklar yaşanmaktadır. Çeşme Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle, yağışın ilk saatlerinden itibaren sahadayız.  Trafiğe çıkan sürücülerimizin dikkatli olmasını önemle rica ederiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çeşme'de Etkili Dolu Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement