Çerkezköy TSO Üyelerine Fuar İndirimi - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy TSO Üyelerine Fuar İndirimi

Çerkezköy TSO Üyelerine Fuar İndirimi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası ile Pena Fuarcılık firması arasında fuar indirimine yönelik protokol imzalandı.

04.03.2015 09:59  Güncelleme: 10:19

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Pena Fuarcılık firması arasında fuar indirimine yönelik protokol imzalandı. Protokol kapsamında, 2-5 Nisan tarihinde Avantaj Outlet Center'da düzenlenecek olan Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı'na katılmak isteyen ÇTSO üyelerine yüzde 20 indirim sağlanacağı belirtildi.

Protokol, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen törende ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Pena Fuarcılık firmasının ortakları Bülent Akat ile Ömür Topaç tarafından imzalandı. Törene ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Görgün ve Meclis Üyesi Kadir Uz da katıldı.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, fuarın ve protokolün hayırlı olmasını temenni ederek, "Çerkezköy'de bir ilke imza attınız. İlçemizde böyle firmaların olması çok güzel. Ayrıca Çerkezköy'ün adının duyulmasına da katkınız oluyor" diye konuştu.

Ömür Topaç ise, firmaları vatandaşların ayağına getirerek kolaylık sağlamak istediklerini belirtti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy TSO Üyelerine Fuar İndirimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement