Çerkezköy Belediyesi'nin İftar Sofrası Bağlık Mahallesi'nde Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediyesi'nin İftar Sofrası Bağlık Mahallesi'nde Kuruldu

Çerkezköy Belediyesi\'nin İftar Sofrası Bağlık Mahallesi\'nde Kuruldu

Çerkezköy Belediyesi, Veliköy ve Kızılpınar Mahallelerinde verdiği iftarların ardından Bağlık Mahallesi’nde de iftar programı düzenledi.

03.04.2023 16:12  Güncelleme: 16:16

Çerkezköy Belediyesi, Veliköy ve Kızılpınar Mahalleleri'nde verdiği iftarların ardından Bağlık Mahallesi'nde de iftar programı düzenledi.

Çerkezköy Belediyesi, 2014 yılından bu yana Ramazan ayında mahalle iftarları düzenliyor. Bağlık Mahallesi'nce düzenlenen iftara; Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Belediye Meclis üyeleri, Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ve Bağlık Mahallesi'nde yaşayan yurttaşlar katıldı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Bu yılki mahalle iftarlarımıza Veliköy ve Kızılpınar ile başladık. Üçüncü mahalle iftarımız da ise 2 Nisan Pazar günü Pakize Narin Anadolu Lisesi'nin bahçesinde Bağlık Mahallesi'nde yaşayan hemşehrilerimiz ile oldu. Aynı iftar sofrası etrafında buluşmanın heyecanını, mutluluğunu, huzurunu yaşadık" dedi.

Başkan Akay, iftar yemeklerine sponsor olan firmalara da teşekkür etti. Akay, "Veliköy Mahalle'mizdeki ilk iftarımızın sponsorluğunu Atılım Beton, Bağlık Mahallesi'nde düzenlediğimiz iftarımızın sponsorluğunu ise Eska Emlak ve İnşaat Firmaları yaptı. Her iki firmamızın sahiplerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediyesi'nin İftar Sofrası Bağlık Mahallesi'nde Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement