Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem: "En İyi Hizmeti Biz Yaparız" - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem: "En İyi Hizmeti Biz Yaparız"

Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem: "En İyi Hizmeti Biz Yaparız"

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı 30 Mart Yerel seçimleri kapsamında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’a ziyarette bulundu.

29.01.2014 13:29

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı 30 Mart Yerel seçimleri kapsamında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ'a ziyarette bulundu.

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Selda Yeşil ve partililer, Oda Başkanı Ali Bozdağ tarafından karşılandı. Adaylığı açıklandıktan sonra ilk ziyaretini Çerkezköy Esnaf Odasına gerçekleştirdiğini söyleyen Ali Ertem, "Partimizin Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde ziyaretlerimize devam edeceğiz. Sıkı bir çalışma programımız var. Vatandaşlarımız yaptığımız hizmetleri çok iyi biliyor. Önümüzdeki süreçte projelerimizi ve yapacaklarımızı vatandaşımızın önüne koyacağız. İnşallah onlarda teveccüh gösterip bizleri seçecekler. Herkesin oyuna talibiz. Şuan itibariyle Çerkezköy'de en iyi hizmeti biz yaparız" diye konuştu.

"TERCİHİMİZ DE İKTİDARDAN YANADIR"

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Ali Bozdağ ise "Sizden önce gelen adaylara 'sizi tercih etmemiz için projelerinizi ve değerlerinizi görelim' dedik. Sivil toplum kuruluşları olarak biz herkese eşit mesafedeyiz. Ancak tercihimiz de iktidardan yanadır. Çünkü Çerkezköy hepimizin ve bizim beklentilerimiz var. Evde çocuklarımız ve ailelerimiz AŞ bekliyorlar. Sizi tercih etmemizde bizlere yardımcı olun" dedi.

Pazar günü seçim gerçekleştireceklerini kaydeden Bozdağ, "Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın önceki gün yapılması planlanan 2014 yılı Olağan Genel Kurulu'nda çoğunluk sağlanamayınca kongre 2 Şubat'a ertelendi. Bu dönemde de aday olacağım. Çoğunluk aranmaksızın pazar günü seçimimizi gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem: 'En İyi Hizmeti Biz Yaparız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement