Çerkezköy Belediye Başkanı Akay: "Herkesin Başkanı Olacağım" - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay: "Herkesin Başkanı Olacağım"

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay: "Herkesin Başkanı Olacağım"

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP rozetini kalbine gömdüğünü ve tüm Çerkezköylü’lerin Başkanı olduğunu dile getirerek, "Daha güzel bir Çerkezköy için çalışacağız. Herkesin belediye başkanı olacağız dedik.

12.04.2014 13:38

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP rozetini kalbine gömdüğünü ve tüm Çerkezköylü'lerin Başkanı olduğunu dile getirerek, "Daha güzel bir Çerkezköy için çalışacağız. Herkesin belediye başkanı olacağız dedik. O gün geldi" dedi.

Vahap Akay, Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen törende Çerkezköylü'lere seslendi. Binlerce vatandaşın katılığı törende konuşan Akay, 30 Mart tarihinin, ilçe için önemli bir mücadelenin sonuç günü olarak hafızalarda yer edindiğini kaydetti.

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Akay, "Daha güzel bir Çerkezköy için çalışacağız. Herkesin belediye başkanı olacağız dedik. O gün geldi. Ben, üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum CHP rozetini çıkarıp kalbime gömüyorum. 30 Mart'ta oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Hiçbir ayrım gözetmeden herkese hizmet etmek için bu yola çıktık. Sorumluluğumuzun farkındayız. Görevimizin gereğini sonuna kadar yerine getireceğiz. Belediye, sizlere her zamankinden daha yakın olacak" ifadelerini kullandı.

Vahap Akay konuşmasının devamında Ali Ertem başta olmak üzere tüm eski belediye başkanlarına ve Çerkezköy Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederek, "Vefat edenleri rahmetle anıyorum. Eski belediye başkanlarımızdan Hikmet Uğraş'ı şükranla ve minnetle anıyorum. Bugünden sonra Kızılpınar ve Veliköy ile büyüyen Çerkezköy ve büyükşehir için çalışacağız. İlçemizi büyütmek ve güzelleştirmek için elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Bunu siz değerli halkımızla birlikte yapacağız" açıklamalarında bulundu.

Tekirdağ'ın Büyükşehir olduğunu anımsatarak konuşmasına başlayan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ise, Çerkezköy'de değişimin, Vahap Akay'ın ve CHP'nin zamanının geldiğini gösterdiğini dile getirdi. Vatandaşların destekleriyle Vahap Akay ve ekibini yönetime getirdiğini söyleyen Köprülü, "Çerkezköy, Veliköy ve Kızılpınar halkına, 30 Mart'ta verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu yarışta tek kıstasımız var. O da sadece ve sadece vatandaş olmaktır. Başka bir kıstasımız yok. Çerkezköy kimliğinde buluşmuş insanlar vatandaş kimliğinde Çerkezköy'de ve Tekirdağ Büyükşehir'de hizmet alacaklar. Başkanımız Vahap Akay halkı kucaklayacak. Başkanımızın yol haritası demokrasi, hukuk devleti, özgürlük, eşitlik ve Mustafa Kemal Atatürk olacak" ifadelerini kullandı.

Tören, Vahap Akay ve Emre Köprülü'nün konuşmalarının ardından dua eşliğinde kurban kesimi ile sona erdi. CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ile birlikte makamına geçen Vahap Akay, tebrikleri kabul etti.

Törene CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Neci Tepe, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Çorlu CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Belediye Başkan Yardımcıları, Saray ve Tekirdağ CHP'li belediye meclis üyeleri, 2009 seçimlerinde DSP'den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Halil İbrahim Erkan, mahalle muhtarları, Kapaklı Belediye Eski Başkanı Şemsettin Dubaz, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, 2014 seçimlerinde CHP'den Tekirdağ Büyükşehir belediye başkan aday adayı olan Şerafetdin Terzi, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye personelleri ve binlerce vatandaş katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediye Başkanı Akay: 'Herkesin Başkanı Olacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement