Cengiz Özçelik 10. Kez Seçildi - Son Dakika
Yerel

Cengiz Özçelik 10. Kez Seçildi

Cengiz Özçelik 10. Kez Seçildi

25 yıldan beri Gediz Otelci Kahveci Lokantacı Berber Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan Cengiz Özçelik onuncu kez vize aldı.

10.01.2014 12:58

25 yıldan beri Gediz Otelci Kahveci Lokantacı Berber Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan Cengiz Özçelik onuncu kez vize aldı.

Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapılan 10. Olağan Genel Kurulunda başkanlık seçimleri yapıldı. 403 üyeden 64 kişinin oy kullandığı seçime tek aday olarak katılan Cengiz Özçelik, 63 oy alarak onuncu kez oda başkanlığına seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Özçelik, büyük mağazalar ve alışveriş merkezlerinin (AVM) ülke genelinde sadece bakkalları değil, ayakkabıcıdan berbere, konfeksiyoncudan kasaba varıncaya kadar yaklaşık 60 meslek grubunu olumsuz etkilediğini söyledi.

Bu değişimin 2 milyon esnafı ilgilendirdiğini belirten Oda Başkanı Cengiz Özçelik, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Biz büyük mağazalara ve alışveriş merkezlerine karşı değiliz. Bizlerin karşı olduğu büyük mağazaların ve alışveriş merkezlerinin kuralsız çoğalmasıdır. Bu durumda küçük esnafı olumsuz etkilemekte ve yok etmektedir.

Hükümetimizden bu konunun acilen çözüme kavuşması için çalışmaların yapılmasını bekliyoruz.

Ümitle ve yeni beklentilerle 2014 yılına girdik. Yeni yılın ilçemize, memleketimize ve tüm dünyaya barış, huzur, mutluluk ve bütün esnafa hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Cengiz Özçelik Başkanlığındaki Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

Cemil Akgün, Mustafa Güngör, Arif Kaçar, Ramazan Ünal, Mustafa Sığanık, Mesut Kuzu, Ali Rıza Selçuk, Ahmet Kuman, Serdar Aras, Çiğdem Girgin, Necdet Keskin, Ünal Dalkın ve İbrahim Kum.

Cihan Sazaklıoğlu, Hasan Hakan Tülüoğlu ve Süleyman Azmioğlu da denetim kurulu üyeliklerine seçildiler.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cengiz Özçelik 10. Kez Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement