Çelik, "Zabıta Özveri ile Çalışıyor" - Son Dakika
Yerel

Çelik, "Zabıta Özveri ile Çalışıyor"

Çelik, "Zabıta Özveri ile Çalışıyor"

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Zabıta haftası nedeniyle Şehzadeler Belediyesi Zabıta personeli ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

04.09.2015 11:25

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Zabıta haftası nedeniyle Şehzadeler Belediyesi Zabıta personeli ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Zabıta personelinin Şehrin huzuru için büyük bir özveri ile çalıştığını ifade eden Başkan Çelik, Zabıta teşkilatının kuruluşunun 189'uncu yılını kutladı.

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 189'uncu yıl dönümü nedeni ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Şehzadeler Zabıta Müdürlüğünde düzenlenen kahvaltıya Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı, Belediye Meclis üyeleri, Ahmet Demir Arslan, Mehmet Kavas, Asiye Zurnacı, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Önal, Bilal Demir, Jülide Çakır, Süleyman Çoban, Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi ve zabıta personeli katıldı. Kahvaltı sonrasında konuşma AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı " Bu gün Sayın Başkanımız vesilesi ile Zabıta personelimiz ile bir araya geldik. Zabıtamız Belediyemizin aynasıdır. Kurulduğumuz günden bu yana güzel işlere imza attık. Bundan sonrada aynı özveri ile el ele gönül gönüle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm Zabıta kardeşlerimizin hastasını kutluyorum" dedi.

"BAŞKANIMIZ HEP BİZİM YANIMIZDA"

Şehzadeler Belediye Zabıtasının kurulduğu günden beri Başkan Çelik'ten her türlü desteği gördüğünü ifade eden Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdür İsmail Çiftçi "1- 7 Eylül zabıta haftası nedeni 189.uncu kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu günlerde Belediye Başkanımız, başkan yardımcılarımız ve Belediye meclis üyelerimiz bizleri bu günümüz de yalnız bırakmadılar. 1,5 yıl önce kurulmuş olan Şehzadeler Belediyesi Zabıta teşkilatımıza vermiş olduğu her türlü desteklerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu hafta içerisinde Müdürlüğümüze yeni gelen 4 araç içinde çok teşekkür ediyorum." dedi.

Zabıta personelinin her türlü zorluğa göğüs gererek büyük bir özveri ile görev yaptığını belirten Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, "Her türlü zorluğa göğüs gererek şehirdeki en güzel imkanları insanlarımıza sunma gayreti içerisinde olan zabıta personelimizin zabıta haftasını kutluyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

"ZABITA ŞEHİRDE YAŞAYAN İNSANLARIN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYOR"

Zabıta teşkilatının çok köklü bir teşkilat olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Zabıta teşkilatımızın kuruluşunun 189. Yılında bir Zabıta haftasında sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Zabıta teşkilatımız çok köklü önemli bir teşkilatımız. Zabıtalarımız Şehirlerde yaşayan insanlarımızın huzuru, daha sağlıklı bir şekilde gıdalarını temin edebilmeleri açısından, şehrin düzeni açısından ciddi bir özveri ve emek sarf ediyorlar. Bu noktada bugüne kadar göstermiş olduğunuz fedakarlık ve emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de biz Şehzadeler Belediyesinin idarecileri olarak her zaman için zabıtamızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Zabıta haftanız kutlu olsun Rabbim tüm mesai arkadaşlarımızı kazadan, beladan her türlü musibetten muhafaza etsin diyorum. Allah daha nice zabıta haftalarında bir arada olmayı nasip etsin" dedi. Kahvaltı programının ardında Başkan Çelik Zabıta personeli ile hatıra fotoğrafı çekildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik, 'Zabıta Özveri ile Çalışıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement