Çaycuma'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Çaycuma'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Çaycuma\'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kent ormanında program düzenlendi.

20.04.2013 17:53

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kent ormanında program düzenlendi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Çaycuma İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Ercan Balçık, İl Müftüsü Nuh Korkmaz, İlçe Müftüsü Ömer Keskin, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlarken daha sonra İlçe Müftülüğünün ilahi gurubu tarafından ilahiler ve kasideler okundu. İlçe İmam Hatip Okulu'nun öğrenciler tarafından da ilahiler söylendi.

Yaklaşık 3 saat süren program sonunda Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Kadir Alagöz ve İstanbul'dan gelen din hocalarına plaket takdim edildi. Program İlçe Müftüsü Ömer Keskin'in konuşmasının ardından yapılan dua ile son buldu. Ayrıca program sonunda etkinliğe gelen vatandaşlara ikramda bulunuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement