Çaycuma Belediyesi'nde Çok Amaçlı Minübüs - Son Dakika
Yerel

Çaycuma Belediyesi'nde Çok Amaçlı Minübüs

Çaycuma Belediyesi\'nde Çok Amaçlı Minübüs

Çaycuma Belediyesi Şubat ayında meclis kararıyla Belediye bünyesine Çaybel İmar İnşaat Kültür Turizm Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

17.04.2015 20:10

Çaycuma Belediyesi Şubat ayında meclis kararıyla Belediye bünyesine Çaybel İmar İnşaat Kültür Turizm Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. kurulmuştu.

Çaycuma Belediyesi'nin şirketi olan Çaybel'e 17 kişilik çok amaçlı yeni minibüs alındı. Bartın yolu üzerinde bulunan beton, ahşap yapı elemanları ve kent mobilyaları üretimine başlayan Çaybel 17 kişilik çok amaçlı minibüs aldı.

Belediye Başkan Vekili Onur Yiğit yaptığı açıklamada, "Çaycuma Belediyesi'nin şirketi olan Çaybel büyüdükçe Çaycuma güzelleşecek,Belediyemize yeni kazandırılan bu minibüs Çaybel'in personelini,gelen misafirlerimizi gezdirme ve yapılacak olan etkinliklerde çok amaçlı olarak kullanılacaktır. Yeni alınan aracın Çaycuma'ya hayırlı olmasını diledim" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma Belediyesi'nde Çok Amaçlı Minübüs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • çaycumalı: Ikinci el alsaydıniz da olurdu israf bu allah israfı sevmez iş sahaları açın birazda işsiz gençler boş gezmesin akrabalarınızi ilk sıraya yazmayın ama buda günahları en büyüğü kul hakkı nedemis mevla herşeyi ye kul hakkı yeme verseydiniz servisi ihale ile bi minübüs cüye ekmek yeseydi adam gerçi siz ona akrabalardan bi şoför almışsinizdir. 0 0 Yanıtla

Advertisement