Çandır Köyünüm Yol Sornu Çözülüyor - Son Dakika
Yerel

Çandır Köyünüm Yol Sornu Çözülüyor

Çandır Köyünüm Yol Sornu Çözülüyor

Köyceğiz'e bağlı Çandır köyü ile Horozlar Mahallesi arasındaki yolda yaşanan sıkıntının aşılması için yol genişletme çalışmalarına başlandı.

12.04.2012 10:19

Köyceğiz'e bağlı Çandır köyü ile Horozlar Mahallesi arasındaki yolda yaşanan sıkıntının aşılması için yol genişletme çalışmalarına başlandı.

Çandır Köyü ile; köye bağlı Horozlar Mahallesi arasındaki 2 kilometrelik staprize yolda iki aracın yan yana geçmesinin mümkün olmadığını bildiren Çandır Köyü Muhtarı Salih Karlı, "Burada yapmış olduğumuz çalışma, 2007 tarihinde yolun genişletilmesi için yapmış olduğumuz yol açma çalışmalarına bu yıl nasip oldu. Yeni izin alabildik. Çandır Köyü merkezi ile Horozlar Mahallesi arasında bir buçuk kilometrelik yol genişletmesi yaptık. Yolun genişletmeden önce burada büyük kazalara neden olmaktaydı. Yol çok dar idi. Araçlar karşı karşıya geldiğinde bazılara geçebilmek için geri geri gitmek zorunda kalmaktaydı. Köyümüz turizme yönelik bir köy olmasına rağmen, büyük bir sıkıntı vardı. Şu ende yolun genişletilmesiyle muhteşem oldu. Yol genişleyince araçlarımız daha rahat gelip geçeceklerdir.

Yol açma çalışmalarında bizlere yardımlarını esirgemeyen Kaymakam Yücel Gemici'ye, Özel İdaresi Genel Sekreteri Sebahattin Avcı'ya Yol Şube Müdürüm Fidayi Bey'e, Yol su Şefi Muzaffer Bey'e, burada çalışan opo-aratör Necati'ye ve devletimize; halkım adına milletimize gerçekten çok minnettarım. Çok mutlu oldum. Açılan bu yolun kısa zaman içinde asfaltına yaparız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum; inanın bizim için halkımız için çok faydalı bir iş oldu. Bunu da yürekten söylüyorum" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çandır Köyünüm Yol Sornu Çözülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement