Çanakkale İgm Üyesi Yavuz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çanakkale İgm Üyesi Yavuz Açıklaması

Çanakkale İgm Üyesi Yavuz Açıklaması

Çanakkale Bağımsız İl Genel Meclis üyesi Erhan Yavuz, Biga Ülkü Ocağı'nı ziyaret etti.

25.06.2012 18:42

Çanakkale Bağımsız İl Genel Meclis üyesi Erhan Yavuz, Biga Ülkü Ocağı'nı ziyaret etti. Yavuz, terörle etkin şekilde mücadelenin başlaması gerektiğini söyledi.

Ziyarette konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Ünal Öz, "İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Yavuz, eski MHP İlçe Başkanı ve Biga'mızın önde gelen ülkücü ağabey ve arkadaşlarımız ocağımızı ziyarete geldikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yavuz ise, "Gönlümüzü verdiğimiz ülkü ocağımızı ziyarete geldik. Ülkü ocaklarımız bizler için bir hayat okuludur. İlim, İrfan yuvalarımızdır. Bizler dinimizi, milliyetçiliği, ahlakı ve davamızı ülkü ocaklarımızdan öğrendik. İnşallah gelecek nesillere de bunları öğretecek. Yetişen gençlerimiz ülkemizi yönetmeye talip olacaklardır. Biga Ülkü Ocağı Başkanı Ünal Öz ve yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Yavuz, " Hakkari'deki çatışmada şehit düşen 8 Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet ve acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Onlar şehit aileleri olarak en kutsal insanlarımızdır, değerlerimizdir. Bu açılım safsatası bir an önce son bulup terörle mücadelenin en ciddi şekilde başlaması ve terörün acilen bitirilmesini temenni ediyorum. Biz ülkücüler bayrak, millet ve devlet sevdalılarını morg bekçiliği yapmakla itham edenleri, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye haykırmaya, şehitlerimizin arkalarından Fatiha okumaya davet ediyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale İgm Üyesi Yavuz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement