Çamurlu Mahallesi'nde Huzur Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Çamurlu Mahallesi'nde Huzur Toplantısı

Çamurlu Mahallesi\'nde Huzur Toplantısı

Ünye Kaymakamlığı tarafından vatandaşların taleplerini almak, sıkıntılarını yerinde dinlemek amacı ile Çamurlu Mahallesi'nde huzur toplantısı gerçekleştirildi.

13.12.2012 14:09

Ünye Kaymakamlığı tarafından vatandaşların taleplerini almak, sıkıntılarını yerinde dinlemek amacı ile Çamurlu Mahallesi'nde huzur toplantısı gerçekleştirildi.

Necmettin Polvan İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen toplantıya Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Koçdemir, İl Genel Meclis Üyeleri, Çamurlu Mahallesi Muhtarı Altan Yılmaz, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan Çamurlu Mahallesi Muhtarı Altan Yılmaz, "Sanayi Caddesi'nde bulunan baz istasyonunun kaldırılmasını istiyoruz. Sami Sosyal Camisi'nin çevre düzenlemesinin yapılmasın talep ediyoruz. Bu camimizin yolunu kaymakamımız sayesinde asfalt yaptık. Fakat geçen süre içerisinde yolumuz bozuldu. Akkuş Çökek köyü sakinlerine mezar talep ediyoruz. 'Biz burada kalıcı olmak istiyoruz' diyorlar. Dolmuş hattı güzergahının değişmesini talep ediyoruz. Mahallemizde Çakırtepe Hastanesi yapıldıktan sonra trafik akışı çok yoğunlaştı. Bu yol bize yaya kaldırımında bir sıkıntı oluşturdu. Saray Caddesi'nin belirli bir kısmını gidiş, Sahil Evler Sitesi yolundan da Necmettin Polvan Okulumuzun bulunduğu yerden de geliş yolu yaparak o trafiğin rahatlatılmasını arz ediyoruz. İnönü İlköğretim Okulu ile ilgili bir kamulaştırma talebimiz var. Okulumuz isteklere cevap veremiyor. Eski bir okul olduğu için bazı şeylerde yeterli olmuyor. Bu okulumuzun alt tarafında şahsa ait bir arsa var. Oranın kamulaştırılmasını istiyoruz. Ramazan ayında gıda yardımı yaptınız. Fakat bu gıda yardımı bazı kişilerimize ulaşmadı. Biz diyoruz ki şahıs gidip oradan almasın. Zabıtamızın adrese bu kişilerin gıda yardımını götürmesini talep ediyoruz. Çöp hizmeti konusunda vatandaş beni sokağıma çöpçü girmedi demesin" dedi.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ise konuşmasında, ellerinden geldiğince vatandaşa hizmet etmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Vatandaşın devlet adına ilk çaldığı kapı muhtarın kapısıdır. Şehir merkezinde mahalle muhtarının, köyde köy muhtarının kapısıdır. Benim bütün mesai arkadaşlarım siz mahalle halkının 24 saat hizmetindedir. Başta ilçe kaymakamı olmak üzere bizler sizlerin hizmetkarıyız. Biz sizlere emekçilik yapmaya gelmedik. Sizlere hizmet etmeye geldik. Şuana kadar elimizden geldiği kadar hizmet ettik. Bundan sonra da sizlere elimizden geldiği kadar 24 saat hizmet etmekten zevk duyacağız" diye konuştu.

Çamurlu Mahallesi'nde Necmettin Polvan İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen huzur toplantısı, vatandaşların sorunlarını dile getirmesinin ardından son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çamurlu Mahallesi'nde Huzur Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement