Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da - Son Dakika
Yerel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa\'da

"Oy kullanma konusunda endişe duyan insanlar var. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Bu konuda bize devlet olarak düşen ne ise onu yaparız"

29.03.2014 13:47

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Oy kullanma konusunda endişe duyan insanlar var. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Bu konuda bize devlet olarak düşen ne ise onu yaparız" dedi.

Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Abdulkerim Gök ve AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Resul Yılmaz'la Siverek ilçesinde esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Partisinin seçim bürosunda partililer hitap eden Çelik, seçimlerin vatana millete hayırlı olması temennisinde bulundu. AK Parti'nin 76 milyon insanı din, dil, ırk, gözetmeksizin kucakladığını belirten Çelik, Türkiye'nin de AK Parti'yi kucakladığını, bunun en büyük kanıtının ise geçmiş seçimlerdeki oy oranları olduğunu ifade etti.

Muhalefet partilerin bölgede varlık gösteremediğine işaret eden Çelik, muhalefetin çamur atmaktan, iftira atmaktan başka siyaset anlayışının olmadığını dile getirdi.

AK Parti hükumetinin bölgeye büyük önem verdiğini vurgulayan Çelik, yapılan yatırımlarla, çözüm süreciyle bunun somut olarak görmenin mümkün olduğunu söyledi.

Herkesin oyunu huzur ve güvenli bir ortamda kullanması gerektiğine dikkati çeken Çelik, şöyle devam etti:

"Oy kullanma konusunda endişe duyan insanlar var. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Bu konuda bize devlet olarak düşen ne ise onu yaparız. Vatandaş olarak ezik büzük olmaya gerek yok. Siverek'in kaderidir bu seçim. Şanlıurfa'nın kaderidir, Türkiye'nin kaderidir. Özellikle bu bölgenin kaderidir. Bu seçimde alınacak başarıyla, elde edilecek başarıyla, size net söylüyorum yeni bir Türkiye sayfasını açacaksınız. Bu referandumdur. Yeni bir Türkiye ile yola devam mı yoksa eski, yanlış, türlü keşmekeşliğin, kargaşanın yaşandığı huzur ortamının olmadığı Türkiye'ye dönüş mü anlamında."

Çelik, Türkiye'de seçimin huzur içinde geçeceğine inandığını sözlerine ekledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement