Büyükşehirli Atletler Deneme Yarışını Geçti - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirli Atletler Deneme Yarışını Geçti

Büyükşehirli Atletler Deneme Yarışını Geçti

Ocak ayında İstanbul Aslı Çakır Alptekin spor salonunda yapılacak olan Yıldızlar ve 16 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası öncesi atletler, deneme yarışlarına katıldı.

12.12.2013 12:10

Ocak ayında İstanbul Aslı Çakır Alptekin spor salonunda yapılacak olan Yıldızlar ve 16 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası öncesi atletler, deneme yarışlarına katıldı. İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Spor Salonu'nda yapılan müsabakalara Türkiye genelinden atletler yoğun bir ilgi gösterdi. 200'ü aşkın atletin katıldığı yarışlarda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor da 30 atletiyle yer aldı.

Kağıtsporlu atletlerden Sinem Şiret 60 metre yarışlarında, Koray Akman ise 200 metre yarışlarında birinci olan isimler oldu. Hilal Varol, uzun atlamada ikinci, 60 metre engelli yarışlarında ise üçüncü oldu. Oğuzhan Benli 400 metre yarışlarında, Hakan Çoban 1500 metre yarışlarında, Ceren Şiret ise üç adım atlamada üçüncü oldu. Onurcan Seyhan ise 60 metrede ikinci, 200 metre yarışlarında ise üçüncü oldu. Alt yapıdan yetişen bir diğer atlet İpek Usta dördüncü, Begüm Kurhan ise beşinci olarak gelecek için umut verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirli Atletler Deneme Yarışını Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement