Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan 2. Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan 2. Meclis Toplantısı

Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan 2. Meclis Toplantısı

Adana Büyükşehir Belediyesi eylül ayı 2.olağan meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın başkanlığında gerçekleşti.

10.09.2013 16:05

Adana Büyükşehir Belediyesi eylül ayı 2. olağan meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın başkanlığında gerçekleşti.

Aldırmaz'ın başkanlığını yaptığı toplantıda büyükşehir belediyesinin ürettiği ekmek çeşitleri meclis üyelerine ikram edildi. Toplantı sonunda da poşetlenmiş bir şekilde toplantıya katılanlara dağıtıldı.

Meclis toplantı salonunda düzenlenen oturumda gündem dışı söz olan CHP'li meclis üyesi Bekir Sıtkı Özer, Çukobirlik'in yeterince destek görmediğini ve kaderine terk edildiğini ifade ederek, "Dünyada bir benzeri olmayan entegre tesisi Çukobirlik yıllardan sonra ilk defa gazetelere düştü. Dünyada bir benzeri olmayan pamuğu a'dan z'ye kadar işlediğimiz bir fabrika, bir entegre tesis maalesef yok olma noktasına getirildi. Ama Marmara birlik gelişti, Trakya birlik gelişti Çukobirlik kaderine terk edildi. Adana'daki Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, bu tür olaylarda niye bu kadar duyarsızlar" dedi.

AK Parti'li meclis üyesi Abdullah Doğru, Özer'in Çukobirlik hakkındaki konuşmalarına yanıt olarak geçmişte Çukobirlik'in çok kötü yönetildiğini ve geçmiş dönemde Çukobirlik'in batmasında herkesin bir şekilde payı olduğunu belirterek tek payı olmayan partinin AK Parti olduğunu söyledi.

AK Parti'li meclis üyesi Sıtkı Polat ise, yaptığı konuşmada Adana Büyükşehir Belediyesi'ni vekaleten gittiği Tarihi Kentler Birliği toplantısına alınan kararlardan ve Samsun'da yapılan hizmetlerden bahsederek "Özellikle en çok dikkatimi çeken bir şey 700 metre uzunluğunda kanal oluşturulmuş ve bu kanalın içinde gondollar yüzdürülüyor. Bizim de yıllarca akan bir Seyhan Nehrimiz var ama bu Seyhan Nehri has bel kader bir şekilde değerlendirilememiş ve şu anda atıl durumda" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan 2. Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement