Büyükkılıç'a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Büyükkılıç'a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Büyükkılıç\'a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası büyük bir oran ile yeniden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘a Sivil Toplum Örgütleri, Mesleki Kuruluşlar, Mesleki Oda ve dernek ile Sendikaların kısacısı sivil toplum örgütlerinin tebrik ve başarı dileklerini içeren ziyaretleri devam ediyor.

15.05.2014 14:10

30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası büyük bir oran ile yeniden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a Sivil Toplum Örgütleri, Mesleki Kuruluşlar, Mesleki Oda ve dernek ile Sendikaların kısacısı sivil toplum örgütlerinin tebrik ve başarı dileklerini içeren ziyaretleri devam ediyor.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Ahmet Övüç ile Yönetim kurulu Üyeleri, Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil ve İl Müftü Yardımcıları ile Prof. Dr. Mithat Yılmaztürk, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamı temennisinde bulundular.

Başarı temennisinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları Yönetim Kurulu Üyeleri, 2009-2014 yılları arasında yapılan çalışmaların halk tarafından beğenildiğini ve takdir edilerek yapılan yatırımların devamı isteğinde bulunulduğunu ve bir bakıma tescillediklerini söylediler. Ziyarette bulunan Heyet ile Başkanları Soma'da meydana gelen kazada vefat edenlere Allah'tan rahmet ve kederli ailelere başsağlığı temennisinde bulunarak yaralılara da geçmiş olsun dediler.

Sivil Toplum Kurum ve Kuruluşları yanında Mesleki Oda ve Dernekler ile her zaman işbirliği, dayanışma ve fikir alışverişinde olduklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Melikgazi Belediye çalışmaları beğeniliyor, takdir topluyor ve örnek gösteriliyor. Bunda yatırım için alınan kararların birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşımın esas alınmasından kaynaklanmaktır" dedi.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yapılan bu ziyaretlerinden dolayı sivil toplum, Mesleki Oda ve Kurum Yöneticilerine çok teşekkür ettiğini, bundan önce olduğu gibi yine birlikte ve dayanışma içerisinde bu şehrin menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükkılıç'a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement