Bursagaz Çalışanlarına "İşletme" Semineri - Son Dakika
Yerel

Bursagaz Çalışanlarına "İşletme" Semineri

Bursagaz Çalışanlarına "İşletme" Semineri

Bursa halkına 7 gün 24 saat güvenli doğalgaz arzı sağlayan Bursagaz İşletme Bakım Müdürlüğü'nde görevli personeller 'işletme semineri'nde buluştu.

06.07.2012 13:08

Bursa halkına 7 gün 24 saat güvenli doğalgaz arzı sağlayan Bursagaz İşletme Bakım Müdürlüğü'nde görevli personeller 'işletme semineri'nde buluştu.

Bu yıl ilk defa düzenlenen seminere Bursagaz'ın Alman ortağı EWE'nin sahip olduğu Bremen şehrinde elektrik, su, ısı, telekom ve doğal gaz dağıtımını yapan çoklu hizmet şirketi SWB_NETZE'nin Acil Müdahale Birimi Takım Lideri Christian Moormann, Bursa Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü'nden Komiser Yardımcısı Yasin Aslan, Bursagaz Hukuk Müşaviri Avukat Mustafa Aktan ve İSG Uzmanı Ümit Yavuz konuşmacı olarak katıldı.

Almanya'dan seminer için gelen Moormann, sunumunda, Almanya doğal gaz dağıtım mevzuatı, acil birim personel yapısı, kullanılan ekipmanlar, yaşanan kazalar ve alınan tedbirler gibi birçok işletme konusunda bilgi ve birikimlerini anlattı. Moormann, 100 yılı aşkın süredir doğalgaz kullanılan Bremen'de abonelerin gaz kullanımında çok hassas olduğuna, tesisat ve cihaz bakımlarının her sene düzenli olarak yapıldığına dikkat çekti.

Seminerin ikinci kısmında Bursa Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Yasin Aslan bir sunum yaptı. Aslan, patlama ve zehirlenmelerde olayın kaynağının tespit edilmesinde Bursagaz ekiplerinin yapması gerekenler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Uzmanı Ümit Yavuz ise, iş kazalarında çalışan ve işverenlerin sorumlulukları ve teknik emniyet hakkında bilgiler verdi.

(MŞ)

06.07.2012 12: 48: 31

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursagaz Çalışanlarına 'İşletme' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement