Bursa Kent Konseyi Gaziantep Kent Konseyi'ni Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Bursa Kent Konseyi Gaziantep Kent Konseyi'ni Ağırladı

Bursa Kent Konseyi Gaziantep Kent Konseyi\'ni Ağırladı

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici ve yürütme kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi'ni ziyaret etti.

23.06.2013 10:56

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici ve yürütme kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi'ni ziyaret etti.

Kent Konseyleri arasındaki işbirliği artırmak ve bilgi paylaşımında bulunmak üzere Bursa'ya gelen Gaziantep Kent Konseyi yöneticileri, BKK Başkanı Semih Pala, BKK Genel Sekreteri Enes Battal Keskin ve yürütme kurulu üyeleriyle buluştu. Bursa Kent Konseyi Camlı Salonu'ndaki buluşma, tanıtım filmi gösterimiyle başladı. BKK Başkanı Semih Pala, büyüyen Türkiye'nin güçlü şehirleri olan Bursa ve Gaziantep'in kent konseyleri vesilesiyle bir araya gelmesinin sevindirici olduğunu söyledi. İki şehrin de Türkiye ve dünyaya hizmet edebilme hedefi taşıdığını belirten Pala, dünyanın güçlü bir Türkiye'ye ihtiyaç duyduğunu, ülke içerisinde birlik ve beraberliğin sağlanmasının önemli olduğunu ifade etti.

Bu noktada Bursa Kent Konseyi'nin örnek olmaya çalıştığına değinen Pala, Gaziantep Kent Konseyi'nin de güçlü bir kent konseyi olduğunu, güçleri birleştirerek çalıştırılmayan kent konseylerini harekete geçirmeleri ve destek olmaları gerektiğini söyledi.

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici ise, AB sürecindeki Türkiye'nin yerelde de büyümesinin önemine dikkat çekti. Bu anlayış çerçevesinde oluşturulan kent konseylerinin çalışmalarını yürüttüğünü kaydeden Binici, bu yeşeren ağacın iyi sulayıp iyi büyütülmesi gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından BKK Başkanı Pala, misafirlere çalışma ofislerini gezdirerek bilgi verdi. Ziyaretin sonunda Gaziantep Kent Konseyi üyelerine, BKK'nin yaptığı çalışmaları anlatan kitap seti hediye edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Kent Konseyi Gaziantep Kent Konseyi'ni Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement