Bursa'da Ok Atmayı Öğrenip İzmir'de Şampiyon Oldular - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Ok Atmayı Öğrenip İzmir'de Şampiyon Oldular

Bursa\'da Ok Atmayı Öğrenip İzmir\'de Şampiyon Oldular

Nilüfer Belediyesi ve Kemankeş Geleneksel Okçuluk Derneği işbirliği ile açılan Geleneksel Türk Okçuluğu kursunu başarıyla bitiren kadın kursiyerler, İzmir’de katıldıkları ilk yarışmada büyük başarı gösterdi.

19.03.2015 15:46

Nilüfer Belediyesi ve Kemankeş Geleneksel Okçuluk Derneği işbirliği ile açılan Geleneksel Türk Okçuluğu kursunu başarıyla bitiren kadın kursiyerler, İzmir'de katıldıkları ilk yarışmada büyük başarı gösterdi.

Nilüfer Belediyesi'nin desteğiyle açılan Geleneksel Türk Okçuluğu kursunda eğitim alanlar meyvelerini de toplamaya başladı. Kemankeş Geleneksel Okçuluk Derneği'nin verdiği kurslara katılan kadın kursiyerler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında İzmir'de "Kadın İsterse Her şeyi Başarır" sloganıyla düzenlenen yarışmaya katıldı. Bursa'nın yanı sıra İzmir, Balıkesir, Eskişehir ve Ankara'da faaliyet gösteren Geleneksel Türk Okçuluğu kulüplerinden yaklaşık 30 kadının yer aldığı yarışlarda Nilüfer Belediyesi'nin desteklediği Nilüfer Çiçekler Grubu büyük başarı gösterdi. Bursa grubundan Melike Karalı birinci, Almila İkra Akgül ikinci, Tülay Temel dördüncü oldu. Üçüncülüğü ise İzmir Hilal Okçuluk Grubu'ndan Kübra Sevindik aldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'da Ok Atmayı Öğrenip İzmir'de Şampiyon Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement