Burhaniyeli Ressamlar İstanbul'da Sergi Açacak - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Ressamlar İstanbul'da Sergi Açacak

Burhaniyeli Ressamlar İstanbul\'da Sergi Açacak

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Figen Köprülü Resim Atölyesine devam eden Burhaniyeli kadınlar, İstanbul da sergi açacak.

15.01.2016 10:59

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Figen Köprülü Resim Atölyesine devam eden Burhaniyeli kadınlar, İstanbul da sergi açacak. Ahmet Akın Kültür Merkezinde çalışmalarını sürdüren, değişik yaş ve mesleklerden 16 kadın İstanbul da Osmanlı İslam Mitilogyası konulu resim sergisine katılacaklar.

Burhaniye de, Figen Köprülü Resim Atölyesi, çok sayıda kadını ressam yaptı. Yıl boyu, Ahmet Akın Kültür Merkezindeki atölyede çalışmalarını sürdüren kadınlar, son günlerde, İstanbul da düzenlenecek olan Osmanlı İslam Mitilogyası konulu resim sergisi için hazırlık yapıyorlar. Resim Atölyesinde çok güzel çalışmalar yapıldığını anlatan Ressam Figen Köprülü," Yıl boyu devam eden kurslarımızda bu güne kadar çok sayıda insan beceri kazandı. Yağlı boya ve minyatür çalışmaları yapıyoruz. İstanbul da düzenlenecek olan Osmanlı İslam Mitilogyası konulu sergiye hazırlanıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Ressamlar İstanbul'da Sergi Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement