Burhaniye'de İşçi Partisi, Meclis Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de İşçi Partisi, Meclis Adaylarını Tanıttı

Burhaniye\'de İşçi Partisi, Meclis Adaylarını Tanıttı

Balıkesir’in Burhaniye İşçi Partisi İlçe Teşkilatı, belediye başkanı adayı Celal Yılmaz’dan sonra, meclis üyelerini de belirlemeye başladı.

21.01.2014 16:00

Balıkesir'in Burhaniye İşçi Partisi İlçe Teşkilatı, belediye başkanı adayı Celal Yılmaz'dan sonra, meclis üyelerini de belirlemeye başladı.

Meclis üyesi adayı olarak belirlenen Ayşe Değirmen Sunar, Semiha Karaoğlu ve Ferit Berk'in meclis üyesi olarak belirlenmesinin ardan tanıtım toplantısı yapıldı. Belediye meclis üyelerini basına tanıtan Başkan adayı Celal Yılmaz, "Değerli, cefakar basın emekçileri ve partimizin fedakar üyeleri, Partimizin Belediye Meclis Üyesi ilk grubunu halkımıza basın açıklaması ile tanıtacağımız bu toplantıya teşrif ederek bizleri onurlandırdığınız için bende teşekkür eder saygılarımı sunarım. Burhaniye'mizde Milli bir Belediye Meclisi oluşturmanın ilk adımını, partimizin Belediye Meclis Üyesi adaylarını sizlere ve aracılığınızla halkımıza takdim ediyorum. Sayın Ayşen Değirmen Sunar Harita Kadastro Mühendisi), Sayın Semiha Karaoğlu (Emekli Öğretmen) ve Sayın Ferit Berk( Emekli Öğretim Üyesi) adaylarımız Belediye Meclisimizin milli özünü, halkçı kamucu temsilini sağlayacaklardır. Belediye Meclisi Üyesi adaylarımız, Milli Yerel Meclisimizin fedaileri olacaklardır. Halkın sorunlarını gidermede, birlikte özveriyle çalışarak projeler üreteceğiz. Toplu taşımada, zaman tasarrufu sağlayacak RİNG seferleri, Düdüklü İçme Suyunun özellikle dar gelirlilerin yaşadığı mahallelerde tazyikli ve kesintisiz akması, araç park yerlerinde ve park ücretlerindeki sorunlar, şehir içi trafik sorunlarının giderilmesi, halkın eğitim, kültür ve sosyal ihtiyaçlarına ilişkin ve diğer projelerimizi yakında yine basın aracığı ile halkımıza duyuracağız. Bir diğer duyurumuz da 6 Aralık 2012 tarih, 6360 sayılı Büyük Şehir Yasası ile ilgili olacaktır. Bu açıklamamızı bir broşür haline getirip her yerde dağıtacağız. Burhaniye'nin sorunlarını çözecek tek parti İşçi Partisi'nin dürüst adaylarının Milli, Halkçı, Kamucu projeleri olacaktır. Halkımızın çok değerli oylarını istiyoruz. Yerelde Milli Meclisi kurmak için 'Mührü Çoban Yıldızına Bas' diyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de İşçi Partisi, Meclis Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement