Bulanık Belediyesinden Basına Açık Kaldırım İhalesi - Son Dakika
Yerel

Bulanık Belediyesinden Basına Açık Kaldırım İhalesi

Bulanık Belediyesinden Basına Açık Kaldırım İhalesi

Bulanık İlçe Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait kaldırım düzenlemesi ihalesini basına açık gerçekleştirdi.

14.07.2015 17:11

Bulanık İlçe Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait kaldırım düzenlemesi ihalesini basına açık gerçekleştirdi.

İhale sonucu belirlenen program dahilinde 12 bin 600 metrekare alanın kaldırım düzenlemesi yapılacak.

Bulanık Belediyesi İhale Komisyonu tarafından, Fen İşleri Müdürlüğüne ait işin ihalesi, Belediye Encümen Salonunda yapıldı.

Buna göre yüklenici firma, söz konusu caddelerde yollarındaki kaldırıma ait kazı ve dolgu işlerini, bu yollarda natürel ve renkli bordür döşenmesi ve belediyenin istediği kalitede kendisinin alacağı bazalt taşı döşeme işini yapacak.

10 firmanın teklif vererek katıldığı ve 1 milyon 370 bin TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işe, en düşük teklifi 694 bin TL ile Saba İnşaat  isimli firma verdi.

Bulanık Belediyesi İhale Komisyonu'nun yapacağı inceleme ve değerlendirmenin ardından ihaleyi kazanan firma açıklanacak ve sözleşme imzalanacak.

İhaleden sonra açıklama yapan Bulanık Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Çelik, ihalelerde kamu yararına yönelik azami çaba sarf edildiğini belirterek, ihalelerin yürürlükteki yasa ve düzenlemelere uygun biçimde gerçekleştirildiğini  söyledi.

Belediyenin tüm çalışmaları şeffaf olduğunu belirten Çelik, "Seçimlerde biz halkımıza söz verdik. En başta dürüst ve şeffaf olacağımızı söyledik. Onun için tüm çalışmalarda halkın çıkarlarını ön planda tutacağız. Bugün de yapılan ihalenin şeffaf olması için tüm basına açık olmasını sağladık. İhaleye katılan herkese hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bulanık Belediyesinden Basına Açık Kaldırım İhalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement