Bufsad'da Görev Değişimi - Son Dakika
Yerel

Bufsad'da Görev Değişimi

Bufsad\'da Görev Değişimi

Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği'nin olağanüstü genel kurulu, Irgandı Köprüsü'ndeki Güven Aktaş Salonu'nda gerçekleşti.

01.11.2012 17:48

Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği'nin olağanüstü genel kurulu, Irgandı Köprüsü'ndeki Güven Aktaş Salonu'nda gerçekleşti.

Bursa'da 138 üyenin katılımıyla yapılan genel kurulda, bir önceki yönetimin raporlarını okunmasını ardından seçime geçildi. Tek liste ile yapılan seçimde Nihat Küçük başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, katılan üyelerin 131'inin oyuyla seçildi. 1986 yılında kurulan BUFSAD'ın ilk numaralı üyesi ve kurucu başkanı olan Nihat Küçük BUFSAD başkanlığını daha önce farklı dönemlerde 4 defa daha üstlenmişti. Son yıllarda BUFSAD'ın çıtasını her geçen gün yukarılara çıkardığını belirten Küçük, bu ivmenin bundan sonra da böyle devam edeceğini belirtti.

Bursa'daki fotoğrafın Türkiye genelinde yerini daha da belirgin kılacağını dile getiren Küçük, fotoğraf eğitimlerinin, atölye çalışmalarının, birçok konudaki projenin ve en önemlisi de Bursa FotoFest ile Bursa Fotoğraf Müzesi projelerinin hız kesmeden sürdürüleceğini altını çizdi. 2008 yılından bu yana BUFSAD'ın başkanlığını yürüten Utku Kaynar ise veda konuşmasında BUFSAD'ın son yıllarda kat ettiği ivmeye değinerek, bundan sonra da önemli etkinlikler gerçekleştiren bir dernek olması için katkısını sürdüreceğini belirtti.

BUFSAD Yönetim kurulu bu dönemde asil üyeler Güven Aktaş, Bülent Işılman, Serpil Savaş, Emrah Özdemir, Mehmet Dağ, Zeynep Terzioğlu'ndan oluşurken yedeklerde Gülistan Erdoğan, Sibel Emniyet, Erden Cantürk, Yaşar Yılmazdöl, Bahadır Öztuna, Deniz Köse ve Orhan Turhan yer aldı.

(YS)

01.11.2012 17: 19: 56

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bufsad'da Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement