BTSO Mesleki Yeterlilik Konusunda Harekete Geçti - Son Dakika
Yerel

BTSO Mesleki Yeterlilik Konusunda Harekete Geçti

BTSO Mesleki Yeterlilik Konusunda Harekete Geçti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası mesleki yeterlilik eğitimi veren ve belgelendiren Ankara merkezli yetkilendirilmiş bir şirketi satın almaya karar verdi.

25.06.2014 11:46  Güncelleme: 11:42

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), mesleki yeterlilik eğitimi veren ve belgelendiren Ankara merkezli yetkilendirilmiş bir şirketi satın almaya karar verdi.

BTSO'nun haziran ayı meclis toplantısı oda hizmet binasında yapıldı. Meclis Başkanı Remzi Topuk başkanlığındaki toplantıda, gündemdeki maddeler üyeler tarafından oylanarak kabul edildi. BTSO, mesleki yeterlilik eğitimi ve belgesi veren bir kurumu devralıyor. Türkiye'nin en önemli üretim merkezlerinden biri olan Bursa'da mesleki yeterlilik belgesi veren bir kuruluş olmaması üzerine harekete geçen BTSO, yetkilendirilmiş ve akredite olmuş Ankara merkezli bir belgelendirme sınav ve eğitim hizmetleri şirket ihisselerinin tamamını almaya karar verdi. Bursa iş dünyasının çatı örgütü olarak bu konuda da öncülük yapmak isteyen BTSO, alınan karar ile mesleki yeterlilik konusunda önemli bir açığı kapatacak.

"BTSO, BURSA'YA YÖN VEREN KURUM HALİNE GELDİ"

Meclis toplantısında konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferudun Kahraman, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın başarılarla dolu 125. yılını görkemli bir tören ile kutladıklarını hatırlattı. Kahraman, "Ortaya koymuş olduğumuz 16 makro projenin 7'sini hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Türkiye oda ve borsalarımıza örnek olacak çalışmalarımız devam ediyoruz. Meclis toplantısında alınan kararların Bursa'ya ve ülkemize değer katacağına inanıyoruz. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa'yı şekillendiren ve yön veren bir kurum haline geldi" dedi.

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, odanın 125. yılını kutlamanın verdiği heyecan ve sorumlulukla Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı daha üst noktalara taşımak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BTSO Mesleki Yeterlilik Konusunda Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement