Btso'dan Buski'ye Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Btso'dan Buski'ye Anlamlı Ziyaret

Btso\'dan Buski\'ye Anlamlı Ziyaret

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, Oda’nın inşaat ve enerji komitesi üyeleriyle birlikte BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı’yı makamında ziyaret etti.

06.08.2015 12:05

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, Oda'nın inşaat ve enerji komitesi üyeleriyle birlikte BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Umutkan, Oda'nın 35 bin üye firma sayısıyla Türkiye'nin en büyük ticaret ve sanayi odası olduğunu belirterek, "Gerçekleştirdiğimiz projelerle üyelerimizin ve kentimizin ticaret hacmini geliştirirken, firmalarımızın sorunlarını ve çözüm önerilerimizi kent dinamikleri ile bir araya gelerek ortak akılla değerlendiriyoruz. Bu kapsamda BUSKİ'nin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz" dedi. Şakir Umutkan, önümüzdeki günlerde BTSO üyeleriyle BUSKİ yönetimini bir araya getirerek, üyelerinin sorunlarını ve BUSKİ'nin projelerini masaya yatırmak istediklerini ifade etti.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleştirdikleri altyapı hizmetlerinde örnek çalışmalara imza attıklarını belirten Çetinavcı, " Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak, en büyük yatırımları yapan ve en büyük bütçeye sahip olan kurumuz. 300 ayrı noktada kendimize ait şantiyemiz var. Bugüne kadar yaptığımız altyapı çalışmaları, bundan sonra da yapacaklarımızın en büyük göstergesi. Sizlerle bir araya gelip bilgi paylaşımında bulunmaktan son derece memnunuz" diye konuştu.

Ziyarette BTSO 36. Meslek Komitesi Başkanı Ömer Kaya, BTSO Meclis ve 36. Komite Üyesi Muharrem Kutlucan, 18. Komite Başkanı Mehmet Taner Eke ve 7. Komite Üyesi Erdal Aktuğ da hazır bulundu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Btso'dan Buski'ye Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement