Bpw Adana'nın Yeni Başkanı Ayça Katlav - Son Dakika
Yerel

Bpw Adana'nın Yeni Başkanı Ayça Katlav

Bpw Adana\'nın Yeni Başkanı Ayça Katlav

BPW Adana Başkanı Esra Özden, STK'ların etiket kazanma yeri değil hizmet verme alanı olduğunu söyledi.

22.01.2013 12:18

BPW Adana Başkanı Esra Özden, STK'ların etiket kazanma yeri değil hizmet verme alanı olduğunu söyledi. Görevini Ayça Katlav'a devreden Özden, "Gönüllü olarak görev alınan STK'larda koltuk sevdalısı olmak başarı getirmez. Bu mevkiler alma değil verme yeridir. Zamanı geldiğinde bazen görev süresini doldurmadan bayrağı bir başka arkadaşa devretmek kurumun başarısı için önemlidir" dedi.

BPW kadını olmaktan onur duyduğunu ve bu çatı altında Adanalı iş kadınlarının güçlenmesine yönelik çalışmalar yapmış olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Özden, "Ayça Katlav ve yönetiminde yer alan arkadaşlarıma yürekten başarı diliyorum. Eminim çok başarılı projelere imza atacaklar. BPW üyesi, Federasyon Yönetim Kurulu üyesi olarak yanlarında olmaya, çalışmalarına destek vermeye devam edeceğim. Biliyorsunuz TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı görevine seçildim. Her iki görevi de sürdürmem için hiçbir engel yok. Ama, bu tür kurumlarda doğru olan 'her yerin başkanı ben olayım' demek yerine görevi teslim etmektir. Birden fazla STK'nın başkanlığını aynı anda sürdürmeyi, bu mevkilerde başkanlık yaparken siyaset yapmayı etik bulmuyorum. Devir teslimimizin örnek olmasını diliyorum" diye konuştu.

BPW Başkanı Ayça Katlav'da Özden'e hem bugüne kadarki hizmetlerinden hem de hassas yaklaşımından dolayı teşekkür etti. Dünyanın 100 ülkesinde yapılanmış BPW ailesinin bu yapıyı Başkan Özden'in hassasiyeti gibi davranışlarla yücelttiğini belirten Başkan Katlav, yeni dönemde Adanalı iş kadınının başarısı için çalışacaklarını söyledi.

Ayça Katlav'ın Başkan olarak görev aldığı BPW Adana yönetiminde Sezi Dağdemir Başkan Yardımcısı, Zeynep Kırılmış Genel Sekreter, Neşe Televi Sayman, Banu Hallıoğlu, Derya Yaman ve Gökben Öğdür üye oldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bpw Adana'nın Yeni Başkanı Ayça Katlav - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement