Bozyazı'da AK Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bozyazı'da AK Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

Bozyazı\'da AK Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, yerel seçimlerde ilçe ve büyükşehir belediye başkanı adaylarının kesinlikle anket çalışmaları sonucunda belirleneceğini ifade ederek, "Tüm ilçe ve büyükşehirde iddialıyız."

25.11.2013 10:26

AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, yerel seçimlerde ilçe ve büyükşehir belediye başkanı adaylarının kesinlikle anket çalışmaları sonucunda belirleneceğini ifade ederek, "Tüm ilçe ve büyükşehirde iddialıyız. Büyükşehirde bizim rakibimiz CHP'dir. MHP'nin kazanma şansı yoktur" dedi.

AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı tarafından 'Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı' düzenlendi. AK Parti ilçe binasında yapılan toplantıya AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, AK Parti İl ARGE Başkanı Halit Pekduran, Bozyazı ilçe Başkanı Mevlüt Ok, Tekeli Belediye Başkanı Mehmet Yabalak, İl Genel Meclis üyesi Hasan Çetin, Bozyazı Belediye Başkan aday adayları ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bozyazı ilçe Başkanı Mevlüt Ok, toplantıya katılanlara teşekkür ederek, "Bu toplantı birlik beraberlik içerisinde olduğumuzun göstergesidir. 2001 yılından buyana partide görev alanlar bugün yapılmakta olan bu toplantı ile bir araya geldi. Buda partide birlik ve beraberliğin devamının işarettir. Parti içerisine nifak sokmak isteyenlere hiçbir zaman fırsat vermedik. Bu birlik beraberlik ile 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Allah'ın izniyle Bozyazı Belediyesi'ni AK Parti alacaktır" dedi.

AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt ise 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını kesinlikle anket çalışmaları sonucunda belirleneceğini, kimsenin hakkının yenmeyeceğini, anket sonucunda vatandaş kimi tercih ederse adaylarının o olacağını, il ve ilçe teşkilatlarının da görüşlerinin alınacağını kaydetti. Genel Merkezin il ve ilçelerde her ay anket yaptırdığını ifade eden Salt, " Yapılan anketlere ilçe başkanlarımız da dahil edilmekte. Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı için aday olmamama rağmen benim ismimde dahil edilmiştir. Anketler sonucun da kimin ismi öne çıkarsa adayımız olacaktır" diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesini, belediyeye uğramayan başkan tarafından yönetildiğini, beceriksiz kadroların yönetimi sonucunda belediyenin borç batağı içerisinde olduğunu iddia eden Salt, "Ancak AK Parti'nin belediyeyi alması ile düzlüğe çıkacaktır. "Her toplantıda vatandaşlarımıza, basın mensupları önünde Mersin Büyükşehir Belediyesinin borç batağı içerisinde olduğunu, beceriksiz kadrolar tarafından yönetildiğini söylüyoruz. Kimsede çıkıp yalanlayamıyor. Çünkü söylediklerimiz doğru, başkan çıkıp da belediyenin borcu yok diyemiyor. Bu borç böyle devam ederse Büyükşehir hizmet üretemez duruma gelecektir. Cesaretleri varsa çıkıp yalanlasınlar borcumuz yok diye. Diyemezler biz vatandaşların ve basın mensuplarının önünde iş olsun diye konuşmuyoruz. Elimizde Belediyeyi nasıl borç batağına sürüklediklerine dair belgeler mevcut. Mersin Büyükşehir Belediyesini ancak AK Parti düzlüğe çıkarabilir. Her toplantıda söylediğim gibi bizim rakibimiz CHP'dir. MHP'nin kazanma şansı yoktur. Tüm ilçelerde ve Büyükşehirde iddialıyız. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" şeklinde konuştu.

Toplantının ardından İl Başkanı Salt ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bozyazı esnafını ziyaret etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozyazı'da AK Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement