Bozüyüklü Sporcuların Büyük Başarısı - Son Dakika
Yerel

Bozüyüklü Sporcuların Büyük Başarısı

Bozüyüklü Sporcuların Büyük Başarısı

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Taekwando sporcuları, Konya’da düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonasında Türkiye 3’üncüsü olarak büyük başarı elde ettiler.

17.11.2016 17:16

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Taekwando sporcuları, Konya'da düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonasında Türkiye 3'üncüsü olarak büyük başarı elde ettiler.

Sporculardan 45 kilogramda Mehmet Oral ve 59 kilogramda Fatih Ata Demirtaş Türkiye 3'üncüsü oldu. Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından milli takıma davet edilen genç sporcular, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik tarafından kabul edildi. Halis Çelik, genç sporcuları ve antrenörlerini başarılarından dolayı kutlayarak ödüllendirdi. Çelik, Uluslararası Boğaziçi Turnuvası'nda da başarılar dileyerek buradan da güzel haberlerle dönmeleri temennisinde bulundu. Genç sporcular, 18-20 Kasım tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Uluslararası Boğaziçi turnuvasında Bilecik ve Türkiye'yi temsil edecekler. Ziyarete Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam, Antrenör Gökalp Yıldız ve genç sporcular katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyüklü Sporcuların Büyük Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement