Bozüyük Tso Üyelerine 5s ve Kaizen Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Tso Üyelerine 5s ve Kaizen Eğitimi Verildi

Bozüyük Tso Üyelerine 5s ve Kaizen Eğitimi Verildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), üye firmalardan belirli dönemlerde alınan anket, talep, görüş ve öneriler doğrultusunda eğitim programları düzenliyor.

27.06.2015 14:54

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), üye firmalardan belirli dönemlerde alınan anket, talep, görüş ve öneriler doğrultusunda eğitim programları düzenliyor.

Bu çerçevede odanın organizasyonunda üyelere yönelik olarak düzenlenen 5S VE KAIZEN eğitim programları tamamlandı. Konu hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, "25-26 Haziran 2015 tarihinde 2 gün süre ile odamız üyesi firmalarımızın Üretim, Hizmet, Süreç Geliştirme, Bakım ve Planlama bölümlerinde görev alan çalışanlarına yönelik 5S ve KAİZEN Eğitim programımızı tamamlanış bulunuyoruz. Üyelerimize yönelik daha önce uyguladığımız Yönetici ve Kobi Temsilci Eğitimleri, Kişisel ve Kurumsal Gelişim programları gibi eğitimlerimize böylece bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz. Benzer çalışmalarımıza önümüzdeki günlerde de üyelerimizden gelecek talepler üzerine kesintisiz devam edeceğiz. Kalite ve Verimlilik anlamında katılımcılarımıza ve firmalarına değer katacağına inandığımız ve tüm dünyada kabul gören ve uygulanan 5S ve KAIZEN Eğitim Programımızın firmalarımıza ve katılımcılarımıza değer katmasını dilerim" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Tso Üyelerine 5s ve Kaizen Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement