Bozüyük Belediye Tiyatrosu'ndan çocuklara özel oyun - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediye Tiyatrosu'ndan çocuklara özel oyun

Bozüyük Belediye Tiyatrosu\'ndan çocuklara özel oyun

Bozüyük Belediye Tiyatrosu tarafından hazırlanan 'Kalbimdeki Pervane' adlı çocuk oyunu, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğrencileri için sahnelendi. Bozüyük Belediye Tiyatrosu, şimdiye dek 8 binden fazla çocuğa ulaşarak tiyatroseverlerle buluştu.

06.02.2024 14:31  Güncelleme: 04:46

Bozüyük Belediye Tiyatrosu tarafından hazırlanan "Kalbimdeki Pervane" adlı çocuk oyunu, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğrencileri için sahnelendi.

Bozüyük'te 2 yıl önce "Bozüyük'te Tiyatro İzlemeyen Çocuk Kalmasın" sloganıyla yola çıkan Bozüyük Belediye Tiyatrosu, sahnelediği oyunlarla şimdiye dek 8 binden fazla çocuğa ulaştı. Bozüyük Belediye Tiyatrosu, bu sezon da "Kalbimdeki Pervane" adlı çocuk oyunu ile minik tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde sahnelenen çocuk oyunu, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğrencileri için sahne alırken oyun tiyatrosever çocuklar tarafından beğeniyle izlendi. Oyunu, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri de ilgi ile izledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediye Tiyatrosu'ndan çocuklara özel oyun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement