Bozüyük Belde Belediye Başkanı Çetinkaya, Belediye Başkanlığı Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belde Belediye Başkanı Çetinkaya, Belediye Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

Bozüyük Belde Belediye Başkanı Çetinkaya, Belediye Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

Afyonkarahisar'ın kapanacak beldeler arasında yer alan İhsaniye ilçesine bağlı Bozüyük belde Belediye Başkanı Fatih Çetinkaya, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Afyonkarahisar Belediye başkan aday adaylığını açıklayarak, "Afyonkarahisar'ı"...

22.09.2013 18:17

Afyonkarahisar'ın kapanacak beldeler arasında yer alan İhsaniye ilçesine bağlı Bozüyük belde Belediye Başkanı Fatih Çetinkaya, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Afyonkarahisar Belediye başkan aday adaylığını açıklayarak, "Afyonkarahisar'ı yönetmeye talibim" dedi.

Aday adayı tanıtım toplantılarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Fatih Çetinkaya için parti binası önünde bir program düzenledi. Aday tanıtım toplantısı partililerin coşkusuyla adeta mitinge dönüştü. MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar Güngör ve E. Vali Kadir Çalışıcı'nın da katıldığı aday tanıtım programında partililer sık sık sloganlar attılar. Programın açılış konuşmasını yapan MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Yağcı, MHP'nin henüz sahaya inmediğini belirterek, "Şu anda bizi çaresiz zannediyorlar, ama biz sahaya henüz inmedik, indiğimiz zaman buralarda kimse kalmayacak. Biz gelişen süreci değerlendirirken sadece Burhanettin Çoban'ın başkanlığını değil son 10 yıldır iktidar partisinin çektirdiği eziyeti ele alıyoruz" dedi.

"ADAY ADAYLARIMIZIN HEPSİ ÇOK KIYMETLİ"

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan Aslan ise MHP'nin üç hilalli bayrağını dalgalandırmak için çok kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Tüm kollarla bir bütün olarak yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirten Aslan şöyle konuştu:

"Başarılı olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Milliyetçi Hareket Partisi adaylarını ne zaman açıklayacağını, hangi ilçede, hangi beldede hangi yöntemi kullanacağını çok iyi bilmektedir. On a göre de çalışma yapmaktadır. Aday adaylarımızın hepsi çok kıymetli, çalışkan ve vizyon sahibi. Ama onlarda biliyor ki Allah bir tanesine nasip edecek. Ama hep birlikte belirleyeceğimiz adayımızın yanında olacaklardır."

"EN ÇETİN KADEMELERDE PİŞTİM"

Afyonkarahisar Belediye başkanı aday adayı Fatih Çetinkaya, 29 yaşında Bozhüyük Belediye başkanı olduğunu belirterek, "Söze bakılmaz, ayinesi iştir kişinin diyerek 4,5 yıl yaptıklarımı anlatmak istemiyorum. Kent yönetiminde mastır yapıyorum. Yarının ne getireceğini kimse bilmiyor ama yarını düşünmek zorundayız. Memleket adına, şehrimiz adına kaygı duymalıyız. Ben bu kaygılardan dolayı aday oluyorum. Karar sizin. Nasıl ki Ceddim Fatih Sultan Mehmet Han 20'li yaşlarda çağ kapatıp çağ açmışsa ve yedi düvele meydan okumuş Mustafa Kemal Atatürk var ise benimde bu yaşta imar ve iskana talip olmam değerlidir" diye konuştu. MHP'nin yetkili teşkilat ve organlarının aday olarak kimi tespit ederlerse etsinler partinin yanında soanuna kadar çalışacağını ifade eden Çetinkaya, ayrıca bu tanıtım toplantısında basit bir aday açıklama toplantısı olmadığını, AK Partinin olumsuz çalışmalarına dur deme günün başlangıcı olacağını söyledi. Çetinkaya şöyle konuştu:

"Küçük gördükleri belde belediyeciliğinin en çetin kademelerinde pişmiş, dünyadaki en gelişmiş teknolojileri yerel belediyeciliğe uyarlamış kişilerin ayrıştırıldığı gün olacak. Bugün ben kelimesini lügatimizden siliyoruz ve biz oluyoruz." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belde Belediye Başkanı Çetinkaya, Belediye Başkanlığı Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement