Bozoğlu'ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı - Son Dakika
Yerel

Bozoğlu'ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Bozoğlu\'ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ömer Bozoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Çanakkale, Türk Milleti’nin kahraman evlatlarınca verilen bir büyük mücadelenin adıdır.

17.03.2015 14:55

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ömer Bozoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Çanakkale, Türk Milleti'nin kahraman evlatlarınca verilen bir büyük mücadelenin adıdır." dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ömer Bozoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle, bir mesaj yayınladı. Bozoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Tarih boyunca hiçbir millete nasip olmayan tarihin akışını değiştiren, Türk'ün şan ve şerefini zirveye eriştiren, vatana sevgi duygusunu geliştiren, iman gücünü bayraklaştıran ve orada savaşanları kutsallaştırıp kahramanlaştıran görkemli bir destan ve yüce Türk Milleti'nin kahraman evlatlarınca verilen bir büyük mücadelenin adıdır Çanakkale. Şairin ifadesiyle, Bedr'in aslanlarının kükrediği ateşten bir imtihan, kınalı kuzuların gül bahçesine girercesine şahadete atıldığı bir yerdir Çanakkale…"

Çanakkale Savaşı'nın, asırlardır yorgun düşmüş bir milletin, varlığını, bağımsızlığını devam ettirme savaşı olduğunu vurgulayan Bozoğlu, mesajında şunları kaydetti: "Kahramanların diliyle 'biz üzerimize düşeni yaptık sıra sizde'. Evet onlar üzerlerini düşeni yaptılar şimdi sıra bizlerde. Bizler de söz veriyoruz üzerimize düşeni fazlasıyla yapacak, birimizin ayağına batan dikenden aynı acıyı duyacak, yıllara meydan okuyan ulu çınarlar gibi dimdik ayakta duracak, gerektiğinde gece uyumayacak, gündüz oturmayacak, tarihe altın mühür, muhteşem bir nişan olan destanın baş kahramanlarına layık olacağız. Ben de yeni Türkiye'nin önsözü olan Çanakkale Zaferi'nin 100.yıl dönümünü kutluyor, Büyük Önder Atatürk'ü, Çanakkale ve bugüne dek vermiş olduğumuz tüm aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozoğlu'ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement