Borsanın Yeni Başkanı Öztürk ve Ekibi Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Borsanın Yeni Başkanı Öztürk ve Ekibi Mazbatasını Aldı

Borsanın Yeni Başkanı Öztürk ve Ekibi Mazbatasını Aldı

Edirne Ticaret Borsası seçimlerinde rakibi Mustafa Yardımcı'yı 15 oyla geçerek başkanlığa seçilen Özay Öztürk ve ekibi mazbatasını aldı.

11.06.2013 13:20

Edirne Ticaret Borsası seçimlerinde rakibi Mustafa Yardımcı'yı 15 oyla geçerek başkanlığa seçilen Özay Öztürk ve ekibi mazbatasını aldı. Sabah saatlerinde Edirne Adalet Sarayı'na gelen Öztürk, Edirne Depoculuk İşletmeleri A.Ş. olarak Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ile anlaşma yaptıklarını ve bu anlaşma kapsamında depoları TMO'ya kiralayacaklarını belirtti.

Öztürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri mazbatasını alarak göreve resmen başladı. Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ayşe Özülkü'den mazbatasını alan Özay Öztürk, adliye çıkışı basın mensuplarının sorularını cevapladı. Mazbatalarını alarak göreve resmen başladıklarını ifade eden Öztürk, şunları söyledi:

"Önümüzde dört sene var. İyi bir ekip oluşturduk ve Edirne için çalışmaya hazırız. İşleri tek tek önümüze alıp onları geliştirmeye, sorunlar varsa da çözümleri üretemeye başlayacağız. Önümüzde harmanımız var. Harmanla ilgili borsanın tüm hazırlığı tamamdır. Edirne Depoculuk İşletmeleri A.Ş. olarak da TMO ile anlaşma yaptık. Depoları TMO'ya kiralayacağız. Üreticimiz malını aynı bahçede satışı yapılıp malların boşaltıldığı yerde yapacak ve belgelerini alacaklar. Yani önceki yıllarda olduğu gibi üreticimiz 10 kilometre yol kat etmeyecek."

Buğdaydaki taban fiyatıyla ilgili de açıklama yapan Öztürk, "Geçen yıla oranla yüzde 7.87'lik bir artış olduğunu belirterek, "İnşallah bu yıl tarla bereketli olur" diyerek sözlerini tamamladı.

(TY)

11.06.2013 13: 09: 56

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Borsanın Yeni Başkanı Öztürk ve Ekibi Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement