Bornova Belediye Başkanı İduğ'dan Belediye İşçilerine Baklava İkramı - Son Dakika
Yerel

Bornova Belediye Başkanı İduğ'dan Belediye İşçilerine Baklava İkramı

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi’nde yılbaşı gecesi asfalt çalışması yapan belediye işçilerini ziyaret ederek işçilere baklava ikram etti. İşçilerin yeni yılını kutlayan Başkan İduğ, Kızılay yokuşunda yapılan çalışmaların da tamamlandığını duyurdu. İduğ, “Bu caddede çok uzun yıllardır devam eden bir sorunu çözmüş olduk” dedi.

01.01.2023 11:49  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'nde yılbaşı gecesi asfalt çalışması yapan belediye işçilerini ziyaret ederek işçilere baklava ikram etti. İşçilerin yeni yılını kutlayan Başkan İduğ, Kızılay yokuşunda yapılan çalışmaların da tamamlandığını duyurdu. İduğ, "Bu caddede çok uzun yıllardır devam eden bir sorunu çözmüş olduk" dedi.

İlçe genelinde devam eden asfalt serim, yol yapım ve bakım onarım çalışmaları kapsamında ilçenin ana arterlerinden olan ve trafik akışının yoğun olduğu Kızılay Mahallesi Yokuşu'nda asfalt serimi tamamlandı. Ersoy Caddesi'ne toplamda 3 bin 300 ton asfalt döküldü. Gece yapılan çalışmalarda sık sık işçileri ziyaret ederek incelemeler yapan İduğ, Kızılay yokuşundaki çalışmaların son gününde de işçilere baklava ikram etti. İduğ, ziyaretinde, "Bornova'da yol sorunu kalmayacak dedik ve bunun için çalışmalarımızı hızlandırdık. 2022 yılında verdiğimiz sözü tuttuk. 2023 yılında da aynı performansla çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

"HEDEFİMİZ BORNOVA'DAKİ YOL SORUNUNU ORTADAN KALDIRMAK"

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını belirten İduğ, "Yılda 100 bin ton asfalt dökmeyi planladık. Kendi sorumluluk alanımız içinde yaptığımız serim çalışmalarında 40 bin tonu geçtik. Hedefimiz Bornova'daki yol sorununu tamamen ortadan kaldırmak. Tesisimizde sağladığımız uygun maliyet sayesinde Bornova'da belediyemiz yetki alanındaki yollarda yapılan çalışmada tüm zamanların yol yapma rekorunu kırmış olduk" diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı İduğ\'dan Belediye İşçilerine Baklava İkramı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bornova Belediye Başkanı İduğ'dan Belediye İşçilerine Baklava İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement