Bolvadin'de Hükümlü ve Tutuklular İçin Kitap Toplama Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Bolvadin'de Hükümlü ve Tutuklular İçin Kitap Toplama Kampanyası

Bolvadin\'de Hükümlü ve Tutuklular İçin Kitap Toplama Kampanyası

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki Bolvadin C tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu, 'Her Kitap özgürlüğe atılan yeni bir adımdır' sloganı ile kitap toplama kampanyası başlattı.
Afyon Kocatepe Üniversitesi, (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksek...

21.11.2013 16:43

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki Bolvadin C tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu, 'Her Kitap özgürlüğe atılan yeni bir adımdır' sloganı ile kitap toplama kampanyası başlattı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi, (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksek Okulu ve Bolvadin Belediyesi Çınar Altı Park Halk Kafesi'nde geniş katılımla başlatılan kitap toplama kampanyasına üniversite öğrencileri ve vatandaşların büyük destek verdikleri bildirildi. Kampanyanın tanıtımına öğrenciler ve vatandaşların yanı sıra basın mensupları da katıldı.

Kampanya hakkında bilgi veren Bolvadin C tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Kamil Özdemir, "Afyon Kocatepe Üniversitesi, Bolvadin Meslek Yüksek Okulu ve Bolvadin Belediyesi Çınar Altı Park Halk Kafesi'nde oluşturulan stantlarda görev yapacak gönüllü katılımcılar ve personel desteğiyle topladığımız kitapları ihtiyaç sahipleri hükümlü ve tutuklulara ulaştırıyoruz. Hedefimiz evdeki kitapları hükümlü ve tutuklularla buluşturmak. Toplanan kitapların Bolvadin de hükümlü ve tutuklulara ulaşmasını, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

HÜKÜM VE TUTUKLULARIMIZ DA KİTAP OKUYACAK

Özdemir, bu kampanyanın Bolvadin'deki hükümlü ve tutukluların daha iyi yetişmesi, sorumluluk sahibi olması, bilinçli ve okuma alışkanlığını ileriye taşıyarak yetişmeleri topluma geri dönmeleri açısından önemli olduğunu ifade etti. Bolvadin C tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun, Bolvadin'in birçok noktasında önemli sosyal ve kültürel etkinliklere imza attığını dile getiren Kamil Özdemir, "Buradaki çalışma da bir kitap toplama kampanyası. İnsanlar ihtiyaç fazlası olan kitaplarını buraya koymak suretiyle bunların ihtiyaç sahibi hükümlü ve tutuklulara ulaşmasına fırsat sağlanmış olunacak" diye konuştu ve kitap bağışında bulundu.

Kitap toplama etkinliğinin bir hafta süreceği bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolvadin'de Hükümlü ve Tutuklular İçin Kitap Toplama Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement