Bolu Belediyesi'nden Dev İftar - Son Dakika
Yerel

Bolu Belediyesi'nden Dev İftar

Bolu Belediyesi\'nden Dev İftar

Bolu Belediyesi Kadir Gecesi nedeniyle İzzet Baysal Caddesi'nde 15 bin kişinin katılımıyla iftar yemeği düzenledi.

04.08.2013 15:41

Bolu Belediyesi Kadir Gecesi nedeniyle İzzet Baysal Caddesi'nde 15 bin kişinin katılımıyla iftar yemeği düzenledi. Bir kilometre uzunluğunda kurulan iftar sofrasında

Vatandaşlar oruçlarını açarak dua ettiler.

İzzet Baysal Caddesi'ne taşınan sandalye ve masalarla caddenin görüntüsü değişti. 10 saat süren çalışmalar sonrasında iftar sofraları kuruldu. Gönül Sofrası adı verilen iftar yemeğinde

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Taha Sönmezel, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda davetlinin yanı sıra 15 bin vatandaş katıldı.

İftar yemeğinde önce kısa bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,

"Dokuz yılı aşkın süredir sizlere hizmetkar olmaya çalışıyoruz. Kısa zamanda çok işi bir arada yaptığımız için sizlere karşı bazı yanlış ve kusurlarımız oldu ama sizler bizlere karşı hep hoşgörülü oldunuz. Bu mübarek ayın en önemli akşamında yine sizlerin hoşgörüsüne sığınıyoruz. Sizlere layık olabilmek için sizlerden aldığımız güçle hep beraber çok daha iyi noktalara geleceğimizi ifade etmeye çalışıyorum. Bu akşam bin aydan daha hayırlı bir akşam. Böyle bir akşamı Allah bizlere nasip ettiği için rabbime hamd ediyorum. Böyle bir akşama layık olmaya çalıştığımız için Allah hepimizin bütün günahlarını af eder inşallah" diye konuştu.

Yılmaz sözlerin devamında "Şu anda biz bu kadar güzel bir akşamda, bu kadar büyük bir coşkuyla iftar yapmaya çalışıyoruz. İslam dünyasında yanı başımızda, Suriye'de, Irak'ta, Mısır'da ve daha başka yerlerde maalesef Müslümanlar birbirlerini katlediyorlar. Bu akşam hep beraber dua edelim rabbimiz bütün Müslümanları birbirlerini katletmekten kurtarsın, İslam alemine birlik, bereket, güç ve kuvvet versin. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin önce bizlere, sonra tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyor, iftar programımıza katılan siz değerli vatandaşlarımıza da bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İftar yemeğinde vatandaşlara et, pilav, ayran ve tatlı ikram edildi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu Belediyesi'nden Dev İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement