Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden 1968 Diyarbakırspor, Süper Amatör Lig’i lider olarak bitiren Hebun Alipınarspor ile baraj maçından karşı karşıya geldi.

22.04.2015 17:19

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden 1968 Diyarbakırspor, Süper Amatör Lig'i lider olarak bitiren Hebun Alipınarspor ile baraj maçından karşı karşıya geldi. İlk yarısı beraberlikle sonuçlanan maçı uzatmalarda 1968 Diyarbakırspor 2-1 kazandı.

Baraj maçında BAL'da mücadele eden 1968 Diyarbakırspor ile Süper Amatör Lig'ini lider olarak bitiren Hebun Alipınarspor, baraj maçında karşılaştı. Diyarbakır Atatürk Stadyum'unda oynanan müsabakayı vali yardımcıları, 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, avukat ve iş adamı Siraç Ensarioğlu izledi. BAL'da kalmak için mücadele eden 1968 Diyarbakırspor ile Hebun Alipınarspor, baraj maçında karşılaştı. İlk yarısı beraberlikle sonuçlanan maçı 1968 Diyarbakırspor, 118. dakikada attığı gol ile 2-1 kazandı.

Maç sonrası açıklama yapan 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, bu sezona başlarken hedeflerinin aslında şampiyonluk olduğunu söyledi. Akyol, "3. Lig için oynadık. Maalesef yoğun bir siyaset hayatım oldu. Belediye seçimlerden dolayı bu duruma geldik. Diyarbakır'ın ismi büyüktür. İlçelerin ve bölgenin en önemli isimlerinden biridir Diyarbakırspor. Önümüzdeki yıl hedeflerimiz 3. Lig'e çıkmaktır. Bütün var gücümle mücadele edeceğim. Baraj maçında galip gelerek BAL'da kalmayı garantiledik. Bölgedeki takımlara ve kulübüme destek veren Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, avukat ve iş adamı Siraç Ensarioğlu, sponsorumuz olan Mehmet Baykara'ya ve vali yardımcılarına teşekkür ederim. Ligde kaldığımız sezon için hedeflerimiz var. Takıma çok önemli masraflarda bulunduk. Önemli çalışmalar yaparak iyi bir kadro ile önümüzdeki yıl başaracağız. Diyarbakır'a üçüncü bir takım çıkaracağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement